Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka17171

NIENAWIDZE MOJEJ TESCIOWEJ

Polecane posty

Gość znienawidzona synowa
Moja tesciowa bije wszystkie na łeb! jest KOSZMAREM!!!! nienawidze jej,najgorsze jest to ze nie wiem czy wytrzymam to wszystko,za plecami mnie obgaduje i mówi ,że dradzam mojego meza ( co oczywiscie nie jest prawda) mysli tylko jak tu na skłócic niestety czesto jej to wychodzi.. nie wiem jak to zniesc .. ale jest POTWOREM!

Gość znienawidzona synowa
karmazynowy ptaku TO TAK masz jak u mnie!!! Dziewczyny dzieki za ten wątek już wiem ,że nie jestem sama:)

Gość gość
Moja nie miała do mnie szacunku juz przed ślubem ale ja głupia nie chciałam tego widzieć. Teściu zapisał mężowi dom i gospodarsstwo i niestety po dwóch. latach zmarł została teściowa jeszcze dwójka młodszego rodzeństwa. męża gdy zaszłam w ciąże wzieliśmy kredyt wyremontowaliśmy sobie poddasze na prawde super sobie zrobiliśmy sami bez jej pomocy a do tego jeszcze jej okna wymieniliśmy zrobilismy jej łazzienke bo nie miała ociepliliśmy cały domgdy na prawde super ale gdy juz wszystko było zrobione to juz zaczeło sie psuć powiedziała mi ze jestem k***a bo panna z dzieckiem to k***a z tym ze ona przed ślubem miała dwojke i to każde z innym. Na naszym ślubie ani przez chwile nie zajeła sie nasza roczna córeczka nie wspomne ze nawet nie usiadła obok mnie bo teściu juz nie żył. Nic nam nie dołożyła do ślubu a nawet nie chciałam. Po ślubie zapytałam sie jej ile mamy jej dawac na jed. zenie bo swojej kuchni jeszcze nie mieliśmy dodam ze prad wode opał i inne oplaty my uisszczaliśmy . .Nie kazała mowić do siebie mama tylk babcia a druga synoowa mogła. Ale koszmar sie zaczoł jak mąż wyjechał w delegacje. Ja dostawałam od moich rodzicow jajka i mięso bo zawsze mama mi trzymala kurczaki itp.i wtedy wszyscy jedli męza rodzeństwo tez i nic nikt nie mowił Kiedy zaczeliśmy wspiminać o swojej kuchni ona powieddziała ze nie bbędzzie gotowac dla nas więc ja gotowałam sobie i 2 letniej córeczce sama. Gdy teggo było mało zakluczyła lodówke gdzie bylo tez mięso od mojej mamy jajka chowała w swoim pokoju jak wiele innych zeczy. Ja wtedy byłam był wtedy juz w ciąży z drugim dzieckiem nie mogłam używać nawet gazówki. Wtedy powiedziałam jej zeby dokładała sie do prąduo skoro ja nawet nie moge ugotować dla nas dwoch obiadu. wtedy wyzwała mnie od kurw*******ej razem ze swoja starsza córeczką mąz był wtedy w delegacji i cchoc stał za mna murem to nie mogł nic zrobic. Omine kwestie jak niby umierała z mojego powodu ja w tych wszystkich nerwów poroniłam i to jest ta moja naj większa tragedia. mieliśmy juz wtedy swoja kuchnie i wszystko wydaawalo sie ok z teściowa nie rozmawiałam mieliśmy wtedt jeszcze tylk wspolny piec centralby z czego tylko my kupowaliśmy opał ale kupiliśmy nowy samochud ona sie w******a i powiedzziała ze to jej piec i nie mamy tam palić to powiedziałam jej ze jest wredna jedza i to przez nia porroniłam a ona na to ze wszzystkie dziec****owinny mi umżeć wtedy byłam w 6 tygodniu ciąży i to był cios po niżej pasa ale wzieliśmy sobie piec na raty zrobiliśmy oddzielne centralne i mamy wspaniałego synka. Nie rozmaawiamy z nia ani dzieci ona ich nnawet nie uznaje jej strata bo dzieciaczki sa wspaniałe. Ona nawet tylko swoja połowe korytaża myje a gddy nie byllo pradu pprzez 5 dni to z naaszego agregatu ciągla prąd jest mi tylko zal jej naj młodszego syna i tylko dlatego migła. Z reszta całe rodzeństwo męza rozmawia z nami normalnie tylko te dwie córeczki poza małzenństwa nie. Ale mam to gdzieś teraz jesteśmy szczęśliwi choć musze ja mijać na podwórzu. Jest ona okropna za pilnowanie wnuczzki każe sobie placić to są. tylko szczegóły mojej historii z teściowa ale cchyba koniec. wszystko kończy sie dobrze bo my z mezem bardzo sie kochamy brakuje nan tylko tego małego aniołka. Gdybym wwiedziała ze taką cene zapłace za to nigdy byśmyy nie robiili tego reminty a za te pieniądze wybudowali sobie mały domek. Prosze tylko Boga zebym ja nigdy nie była taką teściową.

Gość gość
To co Wy tu kobiety piszecie to nic.Czasami myślę że moja to diabeł pokryty skòra.Minęło tyle lat a ja nie potrafie nie chce i nigdy jej nie wybaczę.Nie potrafie już.

Gość gość
Czekaj czekaj. Ona mu pierze i gotuje? To co ty tam robisz?