Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezalezna i zdrowa

Dziewczyny które chcą być niezależne

Polecane posty

Gość karolina z pindolina
she-> co się tak denerwujesz?:D to w internecie też są burdele??:D a skoro po jednym moim zdaniu stwierdzasz, że jestem naiwna (tu się bardzo mylisz) to znaczy że ty za to jesteś bardzo głupiutka:D

Gość karolina z pindolina
a skąd się biorą dziewczyny do burdeli to nie wiem bo mnie to nie interesuje:) jak widać ty jesteś obeznana z tematem:D i owszem śmieszy mnie to, że przez internet trafia się do burdelu, a wiesz dlaczego? bo właśnie nie jestem taka głupiutka i naiwna żeby wierzyć wirtualnym osobom:D

Gość Niezalezna i zdrowa
Karolina Brawoooooo!!!

Gość dzidka 24
ww zupełnosci zgadzam sie z she!! odnosze wrazenie,ze nie jest mloda,głupiutka dziewczyna,lecz znajaca zycie osoba,nie wiem,moze sie myle? wiem jedno,ze trzeba byc niezwykle ostroznym na wszelkie anonse i ogłoszenia-tym bardziej,kiedy brzmia jakos tak niejasno i niesprecyzowanie,jak autorki...nie twierdze,ze ma nieczyste zamiary,zreszta,jak widze she232 tez tego nie twierdzi,tylko ostrzega lub wyczula,jak kto woli...Hmmm...zreszta,tez mam bardzo mieszane uczucia co do uczciwosci autork

Gość Niezalezna i zdrowa
Nie myślę żeby któraś z życzliwych internautek była naiwna i dała się zbałamucić tak jak dziewczyny piszecie. Tak jak jest wiele innych tematów tak ten ma prawo istnieć. dziewczyny mogą sobie pogadać na tym forum powspierać się powymieniać pomysłami na życie co złego w tym że chciałabym w tym pomóc Chociaż podrzucić parę pomysłów. A jak ktoś jest ze świętokrzyskiego Ja jestem otwarta nawet na bezpośrednie spotkanie. Przecież w sumie też mogłabym się bać ale po co.