Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierek kopiko

Tutaj zamieszczamy propozycje zabaw dla dzieci__________________________

Polecane posty

Gość cukierek kopiko

ten topik powstał, ponieważ mam w rodzinie 4- letnią dziewczynkę i ona nie lubi się bawić sama. Ciągle trzeba się z nią bawić i wymyślać nowe zabawy, a często brakuje już pomysłow.

To dam propozycje w które mój synek lubi się bawić: w domu : -wspólne pieczenie ciasteczek radochy co niemiara - lepienie z masy solnej figurek -malowanie farbami ale rączkami -układanie puzzli -wł.CD I tańczymy -ja robie bańki mydlane a synek je niszczy na dworzu: -bierzemy piłke lub rower i wymyślam jakieś konkursy np kto dalej wyrzuci piłke itd. -basen super sprawa

Gość cukierek kopiko
fajnie :) dzięki Princpolo- nie jesteś czasem z kujawsko- pomorskiego?

Nie :D Ja zachodniopomorskie :D W księgarni są super książeczki z nauką literek,cyferek dla takich dzieci więc nauka + zabawa :D

Gość cukierek kopiko
aha :D wiem fajne sa te książki, ale mała wszystkie literki już zna. cyferki też, więc to raczej odpada:) Ostatnio widziałam fajne książki skałdające się z takich sztywnych kartek do wycinania. Wycina ro.żne rzeczy, klei. Moze też być fajne

Na allegro widziałam fajne nożyczki które przy wycinaniu powstają super wzorki.Można fajne wyklejanki zrobić :)

-gry w lapki (duzy wybor rymowanek) -Baloniku nasz malutki...rosnij duzy okraglutki... -kolko graniaste -to co widze -szukanie przedmiotu -stary niedzwiedz mocno spi... -w chowanego -lepimy z modeliny .. no i polecam gre memory princpolo:)

Gość ewa

Polecam Ci ofertę Wydawnictwa MD Monika Duda https://wydawnictwomd.pl/info.html
Redakcja kieruje swoją ofertę do najmłodszych odbiorców, a więc proponuje książki dla dzieci, takie jak: książeczki do kolorowania z naklejkami, ciekawe wycinanki, łamigłówki, książeczki kartonowe oraz książki edukacyjne, czyli w szczególności encyklopedie dla dzieci i młodzieży.

Na funpage FB znajdziecie mnóstwo konkursów z super nagrodami! https://www.facebook.com/wydawnictwomd/