Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO KUCHAREK PYTANKO

CZY BISZKOPT WSADZAĆ DO MOCNO NAGRZANEGO PIEKARNIKA CZY NIE?

Polecane posty

Gość DO KUCHAREK PYTANKO

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mmhh
powinien byc nagrzany do 180 stopni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość DO KUCHAREK PYTANKO
POWAZNIE?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mmhh
a co w tym dziwnego, 180 stopni to raczej normalna tem dla ciasta, a dla biszkopta starczy wtedy jakies 15 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość majka kucharka
jasne, biszkopt jest jednym z niewielu ciast które potrzebuje najwyższej temperatury, czyli ustawiaj na maxa. im szybciej sie upiecze tym jest delikatniejsze. ja sama w to nie wierzyłam, ale że mój mąż bardzo lubi biszkoptowe ciasto to często na nim coś robię, kiedyś koleżanka mi powiedziała o takim sposobie pieczenia więc dałam piekarnik na maxa i..... wyszło super. mąż był w siódmym niebie, powiedział, że takiego pysznego jeszcze nigdy nie zrobiłam :) więc polecam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×