Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papla1

Zobacz i pomóż

Polecane posty

Gość Papla1

Wiem, że o trądziku było milion tematów, ale ten będzie inny. Chcę żeby w temacie wypowiedziały się tylko te osoby, które wyleczyły trądzik (mam nadzieje że są takie) Ludzie pomóżcie innym, jak osiągneliście taki sukces, napiszcie jak to zrobiliście !!! Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość yidkgidu
Ja miałam i go zwalczyłam :) Kup nivea wizaż jung (nie wiem jak się pisze chyba visage yung) i codziennie myj twarz, i jeszcze są takie tabletki teraz Ci nie podam nazwy ale juo już będę miała, moja koleżanka ich używała i świetnie zeszło po ok 4 tygodniach... Powodzenia :D

Gość Papla1
YIDKGIDU dziękuje za odpowiedź, własnie używałam nivea wizaż jung i cera się polepszyła, ale nadal mam trądzik. No czekam na nazwe tych tabletek :) Naprawde dziękuje :) Ale tylko jedna osoba ?? Co tak mało ?? Pomóżcie ludzie :)

Gość ja się z trądziku wyleczyłam
jakieś 10 lat temu ;) Najpierw stosowałam tonik i krem wg. recepty od dermatologa robiony w aptece i łykałam przez kilka tygodni antybiotyk, a potem przez rok smarowałam twarz na noc maścią retin-A. I tyle wszystkiego.

Gość Papla1
Odświeżam :)

Gość radzę Ci
wybierz sie do endokrynologa (prywatna wizyta ok.60zł) od skieruje Cię na badanie poziomu hormonów przepisze kurację hormonalną i po trądziku nie zostanie nawet najmniejszego śladu

Gość yidkgidu
Nazwa leku: DROMIN Powodzenia ;)

Gość Papla1
Hehee Dromin brałam i może troche pomógł, ale nie wyleczył trądziku w moim przypadku. Dziękuje że życzysz mi powodzenia:) Ale co tak mało ludzi ?? Piszcie, piszcie jestem ciekawa, bo już nie wiem jak pokonać to świństwo.

Gość szalonamorwa
izotek - jedyny skuteczny lek, ale ma pelno skutkow ubocznych

Gość Papla1
Up Up :) Co tak mało ???