Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko szczerze

Ciało Waszej kobiety

Polecane posty

Gość tylko szczerze

Nikt nie jest idealny. Ja mam widoczny cellulit i rozstępy.. Moj maz mowi,ze jestem piekna i kocha moje cialo.. Jak jest naprawde? Czy jesli cialo waszej kobiety nie jest idealne - przeszkadza Wam? I skrycie myslicie o pieknym ciele innej kobiety?

Gość 37lateeeek
moja kobietka ma 22 lata więc ciało ma idealne, najseksowniejsze biodra jakie do tej pory widziałem a trochę ich było, wąską talię, krągłe cycuszki i słodką cipeczkę. idealne.

Gość tylko szczerze
Ja mam 26 lat. Dbam o siebie. Staram sie byc raz elegancka, raz drapieżna..a czasem wolalabym sie pokochac tak zupelnie nago..wtedy slysze? "Nie zalozylabys pończoch"?? Czy to znak,ze mu sie wcale moje nogi nie podobaja?:(

Gość 37lateeeek
może jest fetyszystą :)? ładna bielizna, szpileczki, pończochy działają na facetów!

co to znaczy idealne? 90 60 90? bzdura... ale przypomina mi sie taka sytuacja kiedys gadalismy sobie z dziewczyna, ja wgapialem sie w jej odsloniety brzuch, ukradkiem oczywiscie ;) nie moglem sie napatrzec w pewnym momencie ona zorientowala sie, ze jest zupelnie rozluzniona i raptownie wciagnela brzuch zeby \"wygladac\" nie wiem... ale dla mnie byla o wiele bardziej seksowna jak tak siedziala rozluzniona, niz jak pozowala

Gość to wy się kochacie w ubraniu
?

Gość ale to przy grze wstępnej

Gość smieszne - gra wstepna-
to prawie jak z podrecznika

Gość dfwedfger
jeżeli chcę się wyspać to nie ma mowy żebym spała przy moim mężu nago, albo w jakiejś kusej koszulce bo wtedy mam spanie z głowy :P więc nawet po latach czuje się piękna i seksowna ostatnio stwierdził że pomimo że mam 30 lat to jestem seksowniejsza niż 10 lat temu ale mi pewne rzeczy przeszkadzają - to chyba normalne bo każdy jest krytyczny dla samego siebie

Ja nawet jak spię w piżamie zwykłej to rano czuję jak mój Ukochany rusza odwłokiem i dźga mnie w tyłek :D :D Rano jest duże stężenie testosteronu :P