Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochęStarsza

reguła ciąży ...

Polecane posty

Gość trochęStarsza

witam, jak wiadomo nam, nie ma żadnej sprawdzonej reguły co do objawów ciąży, natomiast nurtuje mnie jedno, otóż 3 lata zabezpiczeałam się tabletkami anty. 4 miesiace temu rzuciłam i teraz nie stosuję żadnej metody antykoncepcyjnej, zawsze miałam normalny okres(6-7dni) a teraz juz drugi miesiąc z rzędu mam okres który trwa 2 dni i jest dosyć skąpy, pozatym jakoś dziwnie się czuję ostatnio...wiem że istnieje możliwość iż jestem w ciąży ale czekam na wasze opinie na ten temat :) :) z góry dziękuję za odpowiedzi ! pozdrawiam

Gość w odpowiedzi na pytanie z
wszystko jest mozliwe. jednak tak samo jak ciaza moga to byc zaburzenia hormonalne i prawde ci powie pewnie lekarz albo test. mimo to uwazam, ze powinnas poczekac z zajsciem w ciaze jeszcze jakis czas gdyz narazasz sie na ciaze mnoga, ktore zawsze jest podwyzszonego ryzyka.

Gość trochęStarsza
no oczywiście że chcę poczekać bo wiem czym to może groźić, nie planuję narazie ciąży tylko poprostu odstawiłam tabletki, bo już nie chcę się nimi truć i chcę tylko poczytać wasze opinie co do ciąży i towarzyszącemu jej okresowi ...