Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakręcony niedowiarek

zakochana w bracie, zakochany w siostrze

Polecane posty

Gość Zakręcony niedowiarek

Czytałam właśnie historie dziewczyny i chłopaka... poznali sie na portalu randkowym... zakochali sie w sobie... oboje byli z bidula ... znali się jak nikt na świecie... okazało sie jednak, że są rodzeństwem... Znacie takie historie?? Byliście w takiej sytuacji?? co zrobilibyście gdyby wasz ukochana, ukochana okazała się siostra czy bratem??

Gość sardynka6
chyba bym zahaftowala caly pokoj :)

Gość dfwedfger
coś kiedyś też czytałam że brat i siostra się zakochali ale wzięli ślub - tragedia na maxa zaraz było unieważnienie małżeństwa nie zazdroszczę im dlatego dziecko powinno znać swoje pochodzenie

Gość sarah....
Jestem zakochana ze wzajemnoscia w moim kuzynie:O:O

Gość werwr
Myślę że gdybym naprawdę kochala, to dalej była z tym człowiekiem. Wyjechalibyśmy daleko... i tyle.

Gość tak tak....................
w Potyczkach Jerry\'ego Springera tez bylo cos takiego :P

Gość no troche zonk
ale bez przesady. zabijac sie? uniewazniac malzenstwo? bo jakis czas bylam szczesliwa z tym czlowiekiem, a tu taka informacja i bach, mi sie odwidzialo. Jak sie nie znalo od dziecinstwa to to w sumie nic strasznego nie jest, problem tylko taki ze lepiej dziecko zaadoptowac niz zrobic wlasne

Gość balalabanba
tylko chyba trudno zyc ze świadomością ze całuje sie rodzonego brata i wogole nie wiem co bym zrobiła:( ale na pewno nie straciła bym z nim tak szybko kontaktu:)

Gość fbhfbhfeb
Rzadko zdarza sie aby rodzenstwo które nie wie ,ze jest nim zakochało sie w sbie.To zdarza sie czesciej w ksiazkach i filmach.