Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luksja2

plakac mi sie chce

Polecane posty

Gość luksja2

szukam pracy i sama kombinuje. 😭 Ciagle siama, siama, siama.Stara baba jestem a nie umialam sobie zalatwic zadnych chodow nigdzie choc tyle lat juz pracuję😠 :(

Gość anteczka
a ja jestem mloda i tez nie moge znalezc pracy :(

Gość luksja2
anteczka a w jakim miescie i jak dlugo szukasz?

Gość luksja2
oo rybki :) cześć rybki🖐️:) jakie to jest qrcze upokarzajace, ze czlowiek nic nie moze :o😭

Gość luksja2
ja piernicze-ten swta jest taki, ze "Za pieniadze ksiadz sie modloi, za pieniadze ludzie podli" zmieniam qrde taktyke-teraz bede prosic i tez uruchomie swoje kontakty, nikogo o nic nigdy nie prosilam, o zadna pomoc protekcje pierprze to😡😡 chyba ze one trez okaza sie calkiem do du to wtedy sie bede martwic dopiero

Gość Ktośtakijakja
Wszystko zależy od : - wieku - gdzie mieszkasz - jakie masz wyksztalcenie - jakie doświadczenie - jakie wymagania - w tym finansowe Szukasz w internecie, czytasz ogloszenia, pytasz znajomych, nie zlamujesz sie, bo po pierwszych spotkaniach kwalifikacyjnych, nie musisz być od razu zatrudniona, jednak po jakimś czesie - spotkania nie są bezowocne - nabierasz pewności siebie, wiesz co zrobiłas źle, jak odpowiadałabyś na pytania jeśli miałabyś następną okazję z czasem idziesz z nastawieniem - i tak mnie nie przyjmą więc jesteś na luzie i wtedy - zdarza się cud i właśnie zostajesz zatrudniona :)

siem luksja:) Nie zauwazylam ze to ty:) Daj spokoj coraz bardziej sie pograzam. Jeszcze niedawno wierzylam ze gdzies jest fajnie w pracy teraz juz mam dosc. Jestem przedsiebiorcza osba. Wszystko sobie potrafie zalatwic, jestem komunikatywna ale nie mam pomyslu na biznes. A wiem ze jesli teraz go nie zaloze to juz chyba nigdy sie nie odwaze. Chociaz kto wie... Moim marzeniem jest wogole zajmowanie sie w domu dzieciakami, spotykanie z innymi mamami i moimi kolezankami. Zamiast pracy zawodowej rozwoj intelektualny, spotkania z innymi ludzmi w kolkach zainteresowan i wracanie do domu do mza bedac seksowna spelniona kobieta. A teraz to mam dosc pracy, malo czasu, bajzel w domu, odgrzewane obiady i brak czasu na dzieci. W dupie mam te feministki.

Gość luksja2
chociaz jak ja bym to wszystko co zaplanowalam wcielia w zycie to ciekawe co by sie stalo? bo jak sie okaze, ze te moje wszystkie plany sa do de to dopiero bedzie lipa:(

Gość kassssiczek
ja niestety tez od wrzesnia szukam pracy,mam wyzsze wyksztalcenie,perfect ang i nic:(

Gość luksja2
od wrzesnia??? toz to mozna zwatpic i sfisiowac od wrzesnia :o:o

Gość kassssiczek
dokładnie od wrzesnia:( cóż..

Gość luksja2
no a w poprzedniej pracy nie wyszlo Ci kassiczku?

hej ja tez zamierzam szukac pracy . wlasnie od wrzesnia chcialabym zaczac. juz sie trzese ze nic nie znajde ale kilka osob zaproponowalo mi pomoc bo ma wlasnie tak zwane \"znajomosci\"

Gość kassssiczek
co chwile zmieniam prace,dwie pierwsze dostalam po znajomosci,ale sie nie czulam tam dobrze.Potem wyjechalam do Irlandii i wrocilam we wrzesniu! od tej pory juz psycha mi siada i nie jestem pewna siebie w ogole :(

Gość luksja2
uch!pwsciekly]

ja zawsze chcialam sama, ale mi wszyscy mowia ze bez znajomosci to lipa, a jak sie wyprowadze z 3miasta w moje okolice to nie bedzie mozna wybrzydzac. bede wiec zmuszona do skorzystania ze 'znajomosci' znajomych :-o

Gość kassssiczek
niestety bez znajomości lipa z dobra praca!!

Gość luksja2
ja nie wiem, jakas glupia bylam bo nie trzeba sie bylo honorem unosic tylko polazic za tym i owym

Gość kassssiczek
ja prosze i zawsze się płaszczę,ale to na wiele sie nie zdało:( Chyba tylko jak tyłek by się dało, to robota jak ta lala,ale ja nie z tych!! wole byc bezrobotna niż ...

Gość luksja2
kasssiczek szukaj na rozne sposoby i sei nie poddawaj, powaznie mowię

Gość kassssiczek
A Ty luksja gdzie pracujesz???Czemu chcesz znalezc nowa robote? ja sie zastanawiam nad wlasnym biznesem,bo juz sama nie wiem!

Gość luksja2
nie pracuje, w poprzedniej pracy nie udalo mi sie zostac, bo nie adorowalam szefa

Gość kassssiczek
to własnie o tym mówiłam...ehhh!! takie zycie-znajomosci,tylek albo bezrobocie!

witajcie ja też szukam pracy i ciągle nic i nic też mam dosc....

Gość luksja2
czesc Ewa:)

Gość luksja2
poszlyscie:(..ja tez zaraz idę...

Gość luksja2
cześć ewuniu:)🖐️ witam sie tylko, ale musze znikać bo wcielam swoje plany w zycie.