Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca ale ciekawa

Ból piersi, okropny ból

Polecane posty

Czym może być spowodowany okropny ból piersi?? Już nie pamiętam kiedy ostatnio mnie bolały. Odczuwałam kiedyś ból przed okresem, ale nie taki jak teraz. Co sie dzieje??

okres powinnam niebawem dostac, więc może dlatego- chociaż wydaje mi się to bardzo dziwne. o ile mnie pamięćnie myli, to ponad rok temu ostatnio odczuwałam niewielki ból piersi. A może to i ciąża?? Nie mam pojęcia

Gość dzis czy jutro
zrob test:)

ciąża to byłaby ogromna niespodzianka i na sam początek niebardzo szczęśliwa wiadomość, ale tak to i w zyciu bywa

każdy cykl jest inny i w każdym może wystąpić coś nowego, zalicza się również do tego mocny ból piersi. Może nie znaczyć nic.

Gość ulalala25
Ja też wczoeraj odczuwałam okropny ból piersi. Zwłaszcza prawej. Miałam wrazenie, ze zaraz mi "wybuchnie" taka była wrażliwa i nabrzmiała. Dziś mi już przeszło.

Długo może się utrzymywać ból piersi przed okresem? Ja już mam z trzy dni o różnym nasileniu, w dodatku okres mi się spóźnia. To raczej ciąża nie jeste- bo ostatnio kochalam się na początku kwietnia, od tego czasu mialam cztery krwawienia i zrobilam trzy testy ciążowe... A pierwszy raz mam taki ból i tak długo i nie wiem dlaczego...

Gość mmiiisssiiaa
dziwne wlasnie , bo ostatio tez zauwazylam bol po prawej stronie brzucha taki klujacy i od razy pomyslalam o ciazy

Gość mmiiisssiiaa
rowniez zaomnialam dopisac ze kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia-to pewnie mowi samo za siebie...

Gość Ania__
dziewczyny mam problem...zrobilam dwa testy ciazowe jeden tydzien temu drugi dzisiaj i oba wyszly negatywnie a juz drugi tydzien spoznia mi sie miesiaczka. czy to moze byc ciaza?? pomozcie