Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic psia mac

wpadlam z kochankiem

Polecane posty

Gość tigro
zdarzaja sie wpadki nawet malzenskie, uwierz

no:D ja jestem wynikiem takiej wpadki ;)

Gość jestem kobietaą
Sa wpadki gdy uzywa sie tabl.ale one sa spowodowane nieumiejetnym ich zazywaniem a nie felerem tabl.

no tak ale po co miala brac jak byla pewna że nic z tego nie będzie bo się zabespiecza?

Gość jestem kobietaą
Widocznie autorka jest mało pojętna i nie umie czytac ze zrozumieniem ulotek bo gdyby umiała to wiedziałaby,ze wymioty,biegunki,inne leki ,alkohol maja wpływ na działanie tabl.

jak kiedys wpadniesz i ktos cie nazwie malo pojetną to zobaczysz na wlasnej skórze jak to jest oceniac innych

Gość jestem kobietaą
Łykam tabl.od 16 lat i nie wpadłam.Miewam czasmi biegunki,wymioty,wypije alkohol,zazywam nieraz rozne leki i wiem,ze jak cos takiego u mnie wystapi to trzeba miec sie na bacznosci i albo stosowac jeszce jakies inne zabezpieczenie albo brac powtrornie tabl.To wszysko zalezy od tego co wynikneło i w jakim czasie.

ike , zgadzam sie z Tobą ,/. choć sama napisalam ze nie ma takiej opcjii,. no ale niie upieram sie ,. nie mozna pisać ze ktoś jest malo pojetny ,. ja jestem na tabl, i pale pije , i seksuje sie i znam swoj org, choć napewno nie do końca ,. i nie mam żadny prolemów z tym czy wiem kiedy mogę czy nie

"to doswiadczenie jako oberwator masz żadne" w praktyce zawodowej nauczylem sie juz tego, ze kazdy Polak wie lepiej i do kancelarii przychodzi tylko dowiedziec sie, czy my wiemy tak samo dobrze jak on :D oraz - tak, nadal jestem - a kim mialbym być?

Gość jestem kobietaą
tigra ,mzona nazwac kobiete ktora wpada w ciaze biorac tabl.mało pojetna.Juz wytłumaczyłam dlaczego .Bo jezeli kobieta nie przeczyta dokłądnie ulotki ,albo ja przeczyta ze zrozumieniem ale nie dostosuje sie do niej w 100% to niestety jest mało pojetna i tylko jest jej wina ,ze wpadła.

ja na forum za to nauczyłam się że zawsze w temacie znajdzie się z nienacka zawodowiec żeby tylko prawda była po jego stronie- lekarz psycholog, prawnik, polonista nawet byl :D ech...... w praktyce też przeżyłam rozwód mając dziecko - korzystałam z prawdziwych porad prawnych osoby dokładnie zajmujacej sie tematem- rozmawiałam też z psychologami

Gość jestem kobietaą
komiczne :-) to jakos słabo chyba prosperuje Twoja kancelaria jak Ty az tyle czasu spedzasz na forum :-) i mysle,ze nie tylko tutaj mozna Ciebie spotkac :-)

Gość jestem kobietaą
ike nie jestem"zawodowiec"nie wywyzszam sie ,ale wiem,ze biorac prawidłowo tabl nie ma mowy o wpadce.Mam pare kolezanek ktore wpały biorac tabl.i tez z poczatku cwaniakowały,z ejestem przemadrtzała itd.ale gdy z emna zaczeły analizowac swoje zachowanie w czasie brania tych tabl.to niestety wyszło,z eja mam racje.

a ja nie o tobie pisalam;) masz swoja racje owszem tylko jak sama mowisz zazwyczaj o tym to człowiek dowiaduje się juz po fakcie

chcę powiedziec , ze autorka , nie chce morałow , pouczeń , ona wie co sie stało i co jest istotą rzeczy ,. po przeczytaniu naszych wypowiedzi , napewno bedzie jej podjąć decyzje ,.

paris- pewnie zaden- ale na kafeteri sie rozmawia i zbacza z tematów- to nie kancearia - to miejsce do pogaduszek

Gość jestem kobietaą
ike :-) OK.teraz ja okazałam sie mało pojetna nie przeczytawszy ze zrozumieniem tekstu:-)

Gość jestem kobietaą
tigra -autorka nie z nami powinna "rozmawiac",nie nas pytac o zdaie,nie nam sie zwierzac...

tez uważam że bardziej problemem jest przyszlość dlatego od razu napisałam że ja bym męzowi powiedziała i albo mimo wszystko ratowała małżeństwo albo odeszła w zależności od tego czego autorka chce

nie mam nic przeciwko pogaduszkom nawet nie na temat byle nie uderzac w nadmierne i na kijek się zdajace moralizatorstwo

zawsze łatwiej jest się wygadać - chocby dla samego wygadania się - lepiej na cafe niz do 4 ścian;)

Gość jestem kobietaą
Haris Pilton-osoba która zakałda jakikolwiek temat na forach powinna liczyc sie z tym,ze znajda sie osoby które będa przychylne autorowi ale takze znajda sie osoby moralizujace .Aby tego uniknac nalezy po prostu nie pisac i bedzie spokoj a w ogole to ja sie dziwie ,ze niektore osoby w tak powaznych sprawach licza na pomocv osob z forum.

no mi daleko do umoralniania- sama byłam w podobnej sytuacji ale nie byłam w ciąży

jestem kobietą - w takich sprawach to pisz do admina nie do mnie :O moze zamkną forum i będzie spokój :p

Gość jestem kobietaą
ike -piszesz,ze lepiej sie wygadac na forum niz do 4 scian,owszem,zgodze sie z tym ale jak to ma sie do tego jak przewaznie pisza tutaj osoby które niby w realnym swiecie maja mnostwo znajomych,przyjaciioł ,kochajacych kochankow a problemy chca rozwiazac przy pomocy osob z neta.Widocznie te pisanie o realnym siwecie nie jest taki prawdziwe.