Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka-*

PIĘKNY... I ja czyli bestia...

Polecane posty

Ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego milosc jest az tak ślepą? Co on we mnie widzi? Dlaczego nie znajdzie sobie jakiejś ślicznotki? Kocham Go, ale chce dla niego jak najlepiej...

Nie wiem... Boje sie czasem ze jest ze mna tylko z litości... Jesli ktos jest w podobnej sytuacji - zapraszam... Moze razem pozbędziemy sie kompleksów

Gość pararaksa
no ja może nie bestia, ale mój duuużo ładniejszy. zastanawiam się czasem, czy on to zauważa

Moze ja tez nie bestia... Tzn mam jakies trudne dni i dziś jestem dla siebie okropna bestia... Najgorszy jest dla mnie wyrok jego byłej... Pytanie \"co on w niej widzi? Przeciez ja jestem lepsza.\" ta idiotka ma wypisane na czole... :-(

ludzie tu maja problemy typu : zdrada, dziecko z kochankiem, ponizanie psychiczne...a jej przeszkadza ze facet ladny! Jesuuuuuu ciesz sie dziewcdzyno!!!1 wybral Ciebie wiec siedz cicho i rob wszystko zeby go nie stracic a nie tu marudzisz:P

Gość jak ktos zaznaczyl juz
nie dramatyzuj

Gość po ślubie oczy mu się otworzą

Gość janka45
Byłam z mężczyzną wyjątkowo brzydkim. Na ulic ludzie patrzyli się jak na ufo - ja ładna, zadbana, duże powodzenie a on szkoda słów. Był dla mnie dobry, kochany. To było troche z litości. Zmuszałam się do dotyku do sexu, żeby go nie ranić. To było chore. Po 9 latach zebrałam odwage by odejść.

Gość janka45
napisałam swoje odczucia. Szczerze. Jak patrze na to z perspektywy czasu była to wygoda z mojej strony. Dobry oddany mężczyzna czekający zawsze na mnie i ja towarzyska, rozrywkowa. Zdradzałam. Potem płakałam z wyrzutów, ale nie mogłam nie zdradzać. Pragnęłam mężczyzny nie tak szpetnego takiego który mnie pociąga. To było straszne te lata.

Gość janka45
Teraz moim mężem jest mężczyzna przeciętny ale w moim typie. Podoba mi się. Pociąga mnie. Sex jest cudowny. Za to charakter nie ten. Często wracam myślami do tamtego. Nie umiałabym wybrać.

Gość czibiuska
no prosze....tak to jest jak charakter dobry to uroda nie ta...i odwrotnie..cos jednak musiałas do niego czuc ..bo inaczej nawet z litosci bys tyle nie wytrzymała...a mozesz powiedziec jak doszło do rozstania??

Gość janka45
odeszłam. Kilka lat błagał mnie o powrót. To było straszne.

Gość A JA ROZUMIEM AUTORKE
W podobnej sytuacji jestem... Moj mezczyzna to ten "piekny", a ja "bestia"... Zle mi z tym :( czasami wolalabym byc sama.

Skoro jest z Toba to akceptuje to jaka jestes, wyglad przede wszystkim. Poza tym malo ktory chyba chce zwiazac sie na dluzej z jakas super pieknoscia :)

Gość grwgwrg
gdy mam okres to też wkręca mi się poczucie gorszości i rzucam takimi samokrytycznymi uwagami do mojego faceta to on pierwszy uświadomił mi że moje samooskarżanie i proponowanie mu żeby znalazł sobie lepszą, mają związek z fazą miesiąca autorko, oddałabyś swojego faceta kobiecie o może innej urodzie ale za to głupiej, zadufanej w sobie, egoistycznej, mało inteligentnej czy jakiejś tam?? przeczekaj z odpowiedzią (sama sobie) aż nastrój ci się poprawi... :D

Gość Nie oddam Misia nikomu...