Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzie_wczyna

grube palce u rąk

Polecane posty

Gość dzie_wczyna

Bardzo irytuje mnie wygląd moich dłoni a szczególnie ''poduszek'' w dolnej części palców. wstydzę się swoich dłoni bo wyglądają okropnie dlatego nie lubię gdy zbyt rzucają się w oczy, najlepiej cały czas trzymałabym je w kieszeni. nie jestem osobą grubą a jednak moje palce mają wiele do życzenia.... i nie wiem jak rozwiązać ten problem i czy wogóle się da. Przypuszczam że są osoby z tym samym problemem co ja. Możecie mi coś doradzić? Robiłyście coś z tym? czy musze sie pogodzic z tym jak wyglądają moje dłonie bo tak juz zostanie?:"(

Gość ciekawy temat ...
tez mam ten problem :( Moje palce wygladaja jak serdelki ;/ Rowniez jestem szczupla ... Czy w ogole da sie odchudzic palce rak ?

Gość bhffhhh
jak całe palce są grube to jeszcze nic, mam znajomego co ma pogrubione końcówki palców, to wygląda paskudnie (ponoc to coś ze stawami), przezywają go heja

Gość ale jest
jakis sposob aby wyszczuplic palce?

Gość gruby palec
ładne zadbane długie paznokcie, odwórą uwagę od grubszej cześci palca i optycznie go wydłuzą.

Gość dzie_wczyna
mam zadbane ręce dlugie ładne paznokcie ale nie wyglądają tak jak u mojej kumpeli...on ma zgrabne palce i wygląda to fajnie. do d*** to jest wogóle próbowałam używać kremu antycelulitowego w tych miejscach i nic to nie dało poduchy jak były tak są. Czytałam że to przez nadużywanie soli niektóre miejsca pęcznieją np. właśnie na palcach ale ja właściwie zawsze unikałam soli i ograniczałąm ją do minimum... no więc nic juz nie wiem...:(

Gość dluugopalczasta
A ja z innej beczki...;) Ostatnio gawedzilysmy ze znajomymi o nadchodzacym sezonie japonkowo-sanalkowym i...jedna stwierdziła, że to dla niej katorga bo ma długie palce u stóp i nie lubi ich pokazywac. Inna wyraziła swe współczucie i...zgłupiałam :P Mam długie, szczupłe, proste palce u stóp (przez co z "rodzinnego" 38 zrobiło mi się 39/40), ale żeby ich długość sama w sobie była oblesna? Nie wiem...powinnam się zakomleksic na punkcie stóp? :classic_cool:

Gość dzie_wczyna
no masz racje...ale wkurza mnie to kiedy własny chłopak mi wyrzuca to że mam grube palce '' Jak dziewczyna w twoim wieku może mieć tak grube palce?!?'' wes to chyba z nim jest cos nie tak...

:( przykro mi to mówić ale niestety nie ma ćwiczeń na paluszki ... Jednak są rady : 1 . Ograniczanie soli ( 2,300 milligramów na miesiąc ) 2. Pomalowanie paznokci ''skórowym'' kolorem lub jasny róż , sprawia wrażenie dłuższych palców :) 3. Zapuść paznokcie dosłownie ciupinke wychodzące za poduszki powinno pomóc . :) I oczywiście jeśli ty schudniesz paluszki też powinny , ale nie polecam chudnięcia skoro nie jesteś osobą otyłą . x

Gość na100latka;)
A ja mam odwrotny kłopot. Moje palce są za cienkie, jakby wogole nie było w nich miesni. Codziennie ćwiczę i nic. Co moge zrobic by dla odmiany do poprzedniczek je POGRUBIĆ? Znacie jakies sposoby? :) Czekam na propozycje

Gość dominionka
wiem w jaki sposó można odchudzić palce, po przez granie na pianinie

Gość pissdusia
ja tez nie lubie swoich palcow :D mam takie parowkowate.. i czy schudne czy przytyje nie zauwazam jakiejs znaczacej roznicy :P tata takie ma i ja mam takie po nim :D

Gość fortepJanistka
granie na pianinie w celu "odchudzenia" palców to totalna bzdura (niestety) :c na pianinie gram od 9 lat, a palce mam gruuube i króóóóótkie. kurczę naprawdę ohydnie to wygląda jak ktoś spojrzy na moje palce to aż mi wstyd, bo jakbym o nie nie dbała to i tak wyglądają co najmniej niechlujnie. a paznokcie mam tak słabe że jak tylko zapuszczę to mi się łamią, co dopiero mówić o malowaniu. porażka. ;x

Gość gość
Big jhgbjjgfcbj jgfbkitexvjlk ojdvnokjugjky with me w piłce ręcznej chłopców szkół podstawowych

Gość gość
Ja swoje dłonie lubie, ładne są