Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspokojona żona

Sex codziennie inny od tego co 2 dzień, czemu ?

Polecane posty

Gość zaspokojona żona

mam pytanie do was. dlaczego jak kocham sie codziennie zawsze albo w 99,99% mam orgazm a jak jest przerwa jeden dzien i kochamy sie co drugi dzien mam problem z orgazmem ? dziwne to, prawda ? powinnam byc tym bardziej napalona i miec ? od lat tak jest.

Kobiecy orgazm jest bardziej skomplikowany niz możemy to zrozumieć.Czy jeżeli nie masz seksu a masturbujesz się to masz orgazm a na drugi dzień jak reagujesz na stosunek?

Gość zaspokojona żona
Jak robie to sama zawsze mam orgazm w 2 góra 5 minut. Potem własnie chyba mam problem z orgazmem podczas sexu.

Gość zaspokojona żona
Nigdy nie mam przerwy dłuższj niż 2 dni. Nie wytrzymałabym :) ale jesli dwa dni nic to potem ciężko podczas sexu. Podczas masturbacji o.k ale trwa dłużej

Moja jak nie ma seksu kilka dni ( brak okazji) wycieczka ,spanie w schronisku to orgazm ma dosłownie po kilku sekundach od stymulacji.Nawet gdy ją stymuluje w pozycji stojacej gdzieś na uboczu.

Gość zaspokojona żona
Domyślam się dlatego skąd u mnie taka odmiana ?

no cóz moim zdaiem musisz wypracowac taka pozycję w czasie sexu aby dawała ci satysfakcje i stymulowała te okolice które pobudzają i prowokują orgazm :) to naprawde jest wykonalne ;)

Gość siara
a mój slub z Andrzejem 2034