Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociaklocia

wczoraj moj synek uderzyl glowa o podloge dwa razy wymiotowal

Polecane posty

Gość ciociaklocia

idziemy pozniej do lekarza. mam nadzieje ze nic mu nie jest.....

poźniej??:-o dziewczyno na pogotowie to mogą byc jakies urazy mózgu!!!

to chyba jakas prowokacja:O jak mozna od razu nie isc do lekarza? wymioty moga wskazywac na wstrzas mózgu

I spokojnie tutaj siedzisz? Ja już byłabym na ostrym dyżurze, skoro wymiotował.

Gość o matkoooo przegięcie
jesuu gdzie masz mózg, najpierw spytasz się koleżanek na forum???????????????????????????????? Ide pozbierać zęby z podłogi, bo na widok takiej głupoty szczęka mi opadła :o

Gość ciociaklocia
uderzyl sie wczoraj. nic mu nie bylo. zwymiotowal wieczorem i dzis rano.

no to jak zwymiotowal wieczorem to ty juz powinnas od wczoraj w spzitalu siedziec!!!!

Gość Ja pierdzieleeee
Masz Ty mozg kobieto?? Wczoraj synek sie uderzyl i wczoraj wymiotowal a Ty dzis na kafe piszesz ,zamiast dzieckiem sie zajac :O Mam nadzieje ze to tylko nedzna prowokacja i takich łosic na swiecie nie ma !!!

Gość ciociaklocia
panikary

Gość tośka24
Ty to serio piszesz?????????? brak słów

Gość ciociaklocia
no napewno prowokacja bo nie mam co robic tylko ze zdrowia mojego dziecka zartowac :O

Gość Ja pierdzieleeee
No Ma Mani widze ze masz male dziecko .Wyobrazasz sobie cos takiego ????? Ze umieja podniessc cisnienie juz o 10,18 😠

Idź szybko do lekarza z dzieckiem, a potem ze sobą w takim razie, bo normalna to Ty nie Jesteś.

Gość Ja pierdzieleeee
No Ma Mani widze ze masz male dziecko .Wyobrazasz sobie cos takiego ????? Ze umieja podniessc cisnienie juz o 10,18 😠

Gość to napewno wstrzasnienie mozgu
moja prztjaciolka kilka razy uderzyla glowa to raz o kant mebli raz dostala pilka w glowe z duza sila zawsze mdlala badz wymiotowala i jezdzila na pogotowie diagnoza wstrzas mozgu lepiej nie lekcewarzyc

Gość o matkoooo przegięcie
spoko to tylko wstrząs mózgu :o To chyba prowokacja, bo żadna matka by takiego czegoś nie zlekceważyła. Jak mi dziecko upadło ze schodka i uderzyło głowką, to lekarz na pogotowiu powiedział, że jak zacznie wymiotować czy być "inna" mamy przyjechać!

ja pierdziele niektorych to bawi... nie wierze w to ani za grosz bo jaka normlana kobieta- matka siedzialaby i patrzyla jak jej dziecko wymiotuje... wiedzac ze wczesniej sie uderzył w głowke... ale z 2 strony zastanawia mnie dlaczego ludzie wybierają sobie do zartów takie smutne tematy ktore wcale nie są śmieszne :-o

ciociaklocia - panikarą byś była gdybyś z katarem na pogotowie leciała :P - brak słów - nawet jeżeli nic mu sie nie działo wcześniej - to było uderzenie w główkę - litości....

Gość Ufliczka
wymioty nawet 12h po uderzeniu glowy świadczą o wstrząśie, jak jebniętą trzeba być matką żeby nie wezwa c pogotowia?

Nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać z autorki.Ludzie,istnieją jeszcze takie mądre mamuski.Żeby nie pojechać z dzieckiem na pogotowie to juz nie małe przegiecie ale totalna głupota i brak odpowiedzialności!!!

mój maż kiedyś uderzył się w głowę- wymiotowal dopiero nastepnego dnia- od razu do lekarza- oczywiście- wstrząs mózgu:O mysl matko trochę myśl- myslenie nie boli- nie chce ci się dupy zebrać i jechać ? twoje dziecko może mieć krwawienie wewnętrzne mój mały przebił sobie kiedys ucho w złobku- idoitki nic mi nie powiedziały- tylko że gorączkuje- wieczorem poszła krew- lekarz powiedzial mi wprost, że gdyby coś zaczęlko krwawić wewnętrznie mogłoby byc po dzieciaku

Gość jezu ale panikary
A wiecie ile razy wasze dzieci uderzyły się w głowę, a wy tego nie widziałyście?

Gość nagaprawda
jadowite i nienawistne mamuśki dają się nabrać na prostacką prowokację

jezu ale panikary- ani razu :) a pozatym co innego uderzyc sie w glowe kiedy nie ma zadnych innych objawow a co innego jak dziecko sie uderzy i zaczyna wymiotowac...

naga prawda napisalysmy juz ze to prowokacja ale ja w nas nie czuje jadu. Tylko to dziwne nie zareagowac jak wląsnemu dziecku dzieje się krzywda... ale temat powstal po to zeby ktos sie z kimś poklócil a mnie sie nie chce dzisiaj wiec zegnam :)

może prowokacja może nie a potem dla zasady mowi sie o znieczulicy:O co innego uderzenie co innego objawy po nim

Gość ehhhhhhhhh.hhh
MaMani---> no tak wszyscy już wiedzą jaką idealną matką jesteś. pewnie nie spuszczasz małej z oka nawet na chwilę i chodzisz z nią do WC.

ja nie napisalam ze moja mala sie nigdy nie uderzyla w glowe bo sie uderzyla nie raz a raz nawet spadla z lozeczkiem... ale masz racje zabieram ja z sobą do wc jak nie chce zostaw w lozeczku a co mam zrobic?

No tak.....a póżniej takie mamuśki płaczą w Uwaga Tvn-że dziecka już nie ma bo niedopilnowały.......Bo do szpitala jest 10 dni przez jungle...