Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar5

kobieta/dziewczyna??

Polecane posty

Gość madagaskar5

czym dla was rozni sie dziewczyna od kobiety, jakie zachowania swiadcza dla was o tym ze macie do czynienia z kobieta a nie dziewczynka??

Gość chodzi o seks
? z dziewczynkami seksu nie uprawiam, wiec nie wiem :o

Gość madagaskar5
NIE NAPISALAM DZIEWCZYNKA TYLKO DZIEWCZYNA A DLA MNEI TO TEZ ROZNICA ALE SKORO TWIERDZISZ ZE NIE Z DZIEWCZYNKAMI TO NAPISZ CO PRZEZ TO ROZUMIESZ

nie wiem czy chodzi ci o roznice fizyczne czy o co? kobieta jest dojrzala psychicznie, mysli racjonalnie. dziewczyna zyje chwila. fizycznie: no chyba nie musze mwoic.. a dziewczyna i dziewczynka? jaka to roznica? tylko w polskim prawie.. do 15 lat uprawianie sexu jest nielegalne. sprecyzuj pytanie.

Gość madagaskar5
biedronko, no prosze, przeciez to oczywiste ze nie chodiz o roznice fizyczna, chodizlam na biologie wiec wiem jakie zmiany nastepuja w okresie dorastania;)

Gość madagaskar5
ale ja chce wiedziec czym dla kogo rozni sie kobieta od dziewczyny - dla jednych bedzie to byc moze oznaczac tylko wyglad a dla innych np sposob bycia... nie wiem co ja mam tu precyzowac

Gość czubki czepiające się
przede wszystkim psychiką.... wiadomo że kobieta jest bardziej elegancka, opanowana, i majestetyczna:) i chyba się z tym łączy poczucie odpowiezislności i instynkt matczyny A dziewczyna? hmm żyje chwilą[jak ktoś napisał] jest bardziej spontaniczna i robi a później myśli... jest wesolutka i żarty jej w główce siedzą :P

Gość madagaskar5
??

Gość madagaskar5
panowie a co was bardziej pociąga typ kobiety czy takiej mieszanki kobieta-dziecko?

Gość muczek
to baba i to baba

Gość dziewczyna do 20
kobieta powyzej