Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar5

KOBIETA/DZIEWCZYNA ???????

Polecane posty

Gość madagaskar5

czym dla was rozni sie dziewczyna od kobiety, jakie zachowania swiadcza dla was o tym ze macie do czynienia z kobieta a nie dziewczynka??

Gość nawet nie mam pomysłu na nicka
kobieta jest bardziej erotyczna, dziewczyna - grzeczna cicha ze złączonymi nogami.

Gość zgrrrrrrrrryz
nie wiem, nie chcę wiedzieć. grrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrr rrrrr rrrrrrr ałć r r

Gość madagaskar5
tzn uwazasz ze kobieta jest bardziej prowokujaca a dziewczyna skromna? a co z kobietami ktore mja duzy temperament ale nie okazuja tego ? nie uwazasz ze sa bardziej tajemnicze?

Gość nawet nie mam pomysłu na nicka
a po co bawić się w tajemniczość :O ? jakieś skręty wkręty i przekręty, albo jesteś temperamentna albo nie tzn. ja tam wolę być sobą, bez względu na to czy faceci lubią kotka i myszkę czy nie. ja poczułam się kobietą dopiero jak mnie facet porządnie zerżną i przestałam być dziewicą, wcznieśniej czułam się mimo podeszłego już wieku, nadal dziewczyną. dziękuję.

Gość madagaskar5
ale w czym czujesz roznice w sowim zachowaniu? jestes teraz bardziej prowokujaca? czy poprostu na facetow patrzysz bardziej jak na obiekt seksulany

Gość madagaskar5
moze ktos jeszcze napisze;)

Gość madagaskar5
panowie a co was bardziej pociąga typ kobiety czy takiej mieszanki kobieta-dziecko?

Gość zdecydowanieeee
przyciaga mnie tym kobiety kobiecej a nie zadnej kobiety-dzicko

Gość Anna Bella
dziewczyna jets niedojrzała..jak czegos nie dostanie zachowuej sie dzieciuch np: "jade do W. tam mam z kim sie wybawic( czytaj dac komus tyłka) niz tu" a zfacetem na jego koszt bawiła sie w wawie;) i pisze mu taki sms. Kobieta jest inteligentna nie ma zagran dziciucha.

Gość vsfdvfv
A ja bym różnicy między kobietą a "dziewczynką" nie odnosiła jedynie do seksu ale do całości osobowości. "Dziewczynka" jako określenie osoby dorosłej, pasowałoby mi do kogoś niedojrzałego emocjonalnie, o infantylnych zachowaniach (i jak najbardziej może być przy tym lolitowata, rozwiązła), po prostu dziecinnej. Kobieta to natomiast osoba dojrzała płci żeńskiej i tam gdzie płeć ma znaczenie. A kobiety są zróżnicowane (przy czym "dziewczynki" jest troche w każdej, ale już może "dziewczynki" w jeszcze innym znaczeniu: skłonnej do naiwnego widzenia świata, ufnej, chętnej do zabawy itd itp). Poza tym temat można rozumieć bardzo różnie...

Gość slowo dziewczynka
ma wiecej liter. To tyle w temacie.

Gość madagaskar5
???

Gość
Rozdziewiczona = kobieta. Dziewczyna, dziewczę etc to mi się z dziewicą kojarzy.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ze wszystkich smutków mi znanych Tych które tak wiele znaczą Największym smutkiem napawa Kiedy kobieta płacze Niezwykłej to obraz rozpaczy Nie rodem z teatru czy kina Bowiem kobieta płacze Inaczej niż młoda dziewczyna To nie jest ucieczka Kobieta już w płacz nie ucieka To nie jest tęsknota Kobieta potrafi już czekać Lecz kiedy nie boli już nic I nie ma powodu by być To nie ma nawet nadziei By chcieć do człowieka Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej łka więc jest Nim powiesz o niej łka więc żyje Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej łka więc jest To łka kobieta nie dziewczyna Ty mówisz że znasz ją najlepiej I wszystko tak pięknie tłumaczysz Nie mów że płacz nie oślepia Nie ironizuj rozpaczy Możesz się skryć za piosenką Skoro nie umiesz inaczej Ale bądź bądź choć pod ręką Kiedy kobieta płacze Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej łka więc jest Nim powiesz o niej łka więc żyje Dorośnij najpierw do tych łez Ni m powiesz o niej łka więc jest To łka kobieta nie dziewczyna