Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaaaaaa

serwis be2

Polecane posty

Gość takajednaaaaaaaaaaa

zalogowalam sie na tym serwisie ale nie zeby randkowac tylko po to zeby zrobic sobie taki test :-) i dostaje teraz mnostwo ofert od roznych panow pomimo tego ze moj profil nie jest prwie wcale wypelniony. najlepsze jest to ze wydaje mi sie ze te oferty sa wysylane przez sama obsluge tego serwisu bo teksty w tych wiadomosciach ktore otrzymuje sa bardzo podobne do siebie. to jest takie troche naciagaie zebym wykupila abonament bo tylko wtedy moge odpisywac na otrzymane wiadomosci. czy ktos jest na tym serwisie i ma podobne odczucia na sympatii jak mialam profil bez zdjecia(zreszta na innych portalach tez) to jakos nie otrzymywalam tyle wiadomosci jak na tym portalu

Gość gapeoromcmcmcma
bo robisz te testy i pozniej automatycznie przychodza oferty od facetow, ktorzy maja podobne wartosci w zyciu.

Gość takajednaaaaaaaaaaa
tak ale to przychodza emaile od nich . ie mam na mysli tej listy facetow ktorzy do mnie niby pasuja tylko ze otrzymuje wiadomosci ktore niby oni pisza a da sie wyczu ze to pisze jedna i ta sama osoba. przeciez nie moze byc tak ze ktos pisze za kogos. to nie jest fair

Gość gapeoromcmcmcma
nie wiem, ja dostaje wiadomosci wyraznie wysylane przez automat.

Gość gapeoromcmcmcma
a ja wygrałem życie - to na pewno. Zwlaszcza, ze ten test zawieraal duzo pytan. Wiec zawsze jest szansa sparowania z odpowiednia osoba. A na innych portalach co sie tylko liczy? Wyglad.

z ciekawości zajrzałem :O oni tam chcą 20-30 zł miesięcznie abonamentu za konto premium czyli pewnie aby można było pisać wiadomości :D ciekawe ilu użytkowników jest aktywowanych :classic_cool: pewnie wszyscy sobie tylko testy robili :P

Gość gapeoromcmcmcma
jesli ktos chce znalezc milosc zycia, to zaplaci :P

Gość optymistka 23
ma podobne odczycia i mysle iz naciaganie powinno byc napisane z wielkiej litery , ja tak samo jak taaaakajeeeenda ma kłopoty z odczytywanie wiadomosci wysłanych do mnie owszem odczytam je gdy wykupie kontopremium he he