Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Juz jestem wolna !!!

Polecane posty

Dropsik ty bezcharakteryzacji drapieżny bywasz ;) mmmmrrrrr :P

Żona te maczugi są moje :P bo ci oczyska wydrapie :O no chyba ze dasz mi coś w zamian:P

No muszę przecież, no nie :D ? W razie czego lekko drewnianą maczugą w główkę, pośpicie troszkę, a potem Wam wmówię jak było bosko :D

V....nie zapominaj że ja mam asa w rękawie :P afrykańsakiego dzikusa z tym boskim CZYMŚ ;) Te dwie maczugi to nic....bez urazy Drops :D A podrapać się możemy :D......mmmmmm ;) Drops to raczej kiepsko jeśli chcesz nam wmawiac że byłeś BOSSSSKI :P :P

wiesz Żonko ;) Dropsik ma takie umiejętnosci ze szybko konczy ale równie szybko się pobudza takze nie przeceniaj go ;)

Zono... trzeba umieć sobie radzić i przezorny zawsze zabezpieczony ;) No skoro masz swojego dzikusa to ja może Vii za włosy i do drugiej jaskini pójdę :D ?

Cos czuję, że szykuje się tu dzika orgia :D A bezemnie przecież nic nie powinno sie odbyc, proszę czekac, wciągnąc i przestać ;) mrrrrrr...już się nakręcam

czyli dzika orgia na dwie pały;) żona tylu ich masz?? i się zadnym nie chcesz dzielić??:P dropsik w takim razie nie dasz rady ;)

no wiem, że Was tu kilka i macie ukrytego jakiegoś dzikusa :)... a ta jedna mnie się strasznie podoba i to dlatego chciałem uciec :D... no ale skoro to wspólnota jaskiniowa to dawać dziewice !!... znaczy się która z pań pierwsza do maczugi :D ?

V.....ilu ilu....w sam raz ;) To moje zdobycze :P ale możemy coś pokombinować żeby nie było że nie chce się dzielić :D Drops....szykuj i ostrz maczugi :P....NADCHODZIMY!!!!! :D :D :D

To panie się ustawią w kolejce i zaczynamy :D Proszę się nie pchać !! Pani tu nie stała !! Panie za czym ta kolejka jest ? Kolejka jest do maczugów :P...a pan się gdzie pchasz ?? Na maczugę ?? Ło rany kobity zboczuch jakiś !!

no doobra ja do Dropsa ostatnia za to dłuzej mnie zapamieta ;):P

Oooo...przepraszam ..! moja jaskinia , moja zdobycz i pierwszy mój dziki Panie w kolejce za mną....poproszę...dla każdej starczy ;) Poprosze o listę kolejkową i zapisy zgodzne z kolejnością przyjścia ;)

Hmmm... w sumie mam dwie maczugi więc dwie panie naraz obsłużyć mogę :D... a gdzie dzikus ? Tak sam jeden mam mieć orgię ;) ? Nie będę narzekał, broń boże :D

No ty jesteś jeden a nas trzy wyposzczone żądne dzikiej namiętności i dzikiego sexu kobiety ....jak chcesz nam wszystkim narazdziko dogoadzić ;)

UWAGA.....nadchodzi ŻONA szalona :D :D Viii......się zabawimy....we dwie....też mamy czym machać ;) Drops....ty szybki zawodnik jesteś więc długo czekać nie będziemy Daj jedną maczugę i patrz jak to się robi :P ;)

Korzystając w dzieciństwie z nauk pana Adama Słodowego szybko strugam trzecią maczugę :D. No i teraz ostry, dziki, namiętny i wyuzdany sex w czwórkę :D uuupppsssss.... tak na środku rynku między jaskiniami ;) ? Ale to więcej pikanterii doda ;)

Turający...zaczynam poważnie martwic się o Ciebie :( czy nie postawiłes sobie zbyt wysokiej poprzeczki :( Czy podołasz sam temy wyzwaniu..😭 Nie chcemy cie potem wszystki trzy opłakiwać

Umrzeć na kobiecie lub pod kobietą :) Cóż za piękna śmierć ! Wylejcie mi tylko potem na nagrobek ćwiarteczkę żebym na trzeźwo do piekieł nie szedł :D

Warkoczyku... jednak jeszcze nie umarłem choć do tego niewiele mi brakuje ;) więc wskakuj na maczugę i nie stój tak z boku :D

Żono, żywym jeszcze :)... tylko udzielałem informacji co i jak w razie gdybym jednak zszedł był ;) Masz tu maczugę, ja z chęcią popatrzę jak to robisz... lubię patrzeć też :D