Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA ....

proszę o ocenę !!! podoba wam się?ile schudąć czy wogule schudnąć ?

Polecane posty

Gość Popracuj
trochę nad sylwetką.

moim zdaniem powinnaś trochę zrzucić ile? trudno powiedzieć - 5?? może ciut więcej i popracuj nad talią

5- 7 kg do zrzucenia :) Tłuszczyk zamiast mięścni. Nie jest tragicznie, ale musisz popracować na pewno nad ramionami, udami, łydkami. Okolice kolan są za bardzo obtłuszczone.

I jeszcze odradzałabym buty z paseczkiem w kostce i skarpetki. Optycznie pogrubiają nogę. Masz dosć grubą kostkę (to kość, więc tego nie zmienisz), więc uniakaj dodatkowych pogrubień.

Gość satina22
No prosze, idely sie odezwaly. Dziewczyna jest normalna, ubrala po prostu nieciekawa sukienke,w ktorej korzsytnie nie wyglada. Mozecie z laski swojej nie wpedzac dziewczyne w kompleksy?

Gość satina22
*idealy

ale o co Ci chodzi? przecież pyta o zdanie to jej odpowiadamy i nikt sie nie ma za ideał. może niektore nawet wyglądają gorzej ale to nie powinno wpływać na ocenę sylwetki autorki.

Gość CIEKAWSKA...........
DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI TO DLAMNIE BARDZO WAZNE CHCĘ SCHUDNĄĆ Z 5 KG.ALE RACZEJ NIE WIĘCEJ. OOOOOOOOO --oco ci chodzi?nierozumiem ..

Jakie kompleksy? To są dobre rady. Jak uda jej się wprowadzić je w życie, to będzie wyglądała korzystniej. Znam swoje wady i zalety, nie muszę wklejać swojej fotki do oceny. Ale jeżeli ktoś nie potrafi się obiektywnie ocenić, ani nie ma przyjaciół, którzy podpowiedzą, to dlaczego nie skortzystać z netu?

i jakiej by sukienki nie miała na sobie to nie wpływa na to jak wyglądają jej nogi wiec nie wyskakuj

Gość grube łydkasy
masz niestety nogi kołki - nos raczej dlugie spódnice albo spodnie, bo nogi masz fatalne, a pęcin nie widać! I koniecznie popracuj nad wewnetrzna częścia ud - flak!

Gość RANY
Ciuchy okropne, a już ten opięty biust. Dziewczyno nie chodzi o kilogramy tylko o styl....

Gość satina22
Fajnie jest anonimowo oceniac, co? Moze sama wrzuc swoje zdjecie? Ona ma mocna budowe i nigdy nie bedzie miala szczuplejszych nog. I mowiac twoim jezykiem , sama nie wyskakuj

Gość satina22
Autorko, usun to zdjecie, bo zakompleksione istoty wpedza cie w kmopleksy.

ty jesteś jakaś nienormalna! ja nie oceniam nikogo kto o to nie prosi autorka sama prosi o poradę o ocenę więc spełniamy jej prośbę. Nikt tu jej przecież nie obraził i nie napisał nic niemiłego. co Ci dolega???

Satina, to ty masz chyba jakieś kompleksy :O Dziewczyna ma średnią budowę, na pewno nie mocną. Spokojnie po zamianie tłuszczu w mięśnie będzie wyglądała bardzo ok. Zamiast jęczeć nad losem innych weź się za siebie!

Gość oooooooooooo
nie wazne, cale szczescie skasowali. Uwazam ze jestes proporcjonalnie zbudowana ale niestety troche obtluszczona. Patrzac na rece i ramiona jakos szczegolnie to widac. Nogi masz zgrabne ale tez powinny schudnac. Ale jestes dobrym materialem na ladna szczypla figure.

Gość satina22
Jaaasne, mam kompleksy, tak to sobie tlumacz🖐️

Gość Masz dość
masywną budowę ciała. Popracuj trochę nad mięśniami a powinno być zdecydowanie lepiej. :)

Gość grube łydkasy
jeżeli ktos prosi o ocene na forum ( gdzie dostep maja tysiace ludzi - jeżeli wiesz co to forum Santina, czy jak ci tam ) to ja taka ocene daję. Nogi kołki, zakryj się dziewczyno, bo wstyd!!!

Gość grube łydkasy
jeżeli ktos prosi o ocene na forum ( gdzie dostep maja tysiace ludzi - jeżeli wiesz co to forum Satina) to ja taka ocene daję. Nogi kołki, zakryj się dziewczyno, bo wstyd!!!

Gość Schudnąć kilka kilo
i ćwiczyć.

Gość Dosc grube nogi
i raczej nie chodź w tego typu ubraniach bo tylko uwidaczniają mankamenty Twojej sylwetki. Mogłabyś schudnąć kilka kg.

Gość CIEKAWSKA...........
ale tutaj burza zapanowałaprzestańcie się kłucic prosze chciałabym wam oznajmić że jestem po schudnięciu i mam za sobą 31 kg na ----- więc dlatego z tąd tutaj na ramionach i nagach kolanach jest skura mysle że teraz mnie zrozumiecie i niejedna osoba mi przyzna racje e chyba wspaniale wyglądam po schudnięciu az tylu kg no niestety wolą wygladac tak jak teaz niż mieć 100 praiw kg.no zgodzicie sie zemną ?

ale nie wyglądasz przecież źle tylko wyglądałabyś jeszcze lepiej gdyby jeszcze pare kg poszło w niepamieć a utraty wagi gratuluję :-)

Gość nogi ok
mogły by by c szczuplejsze jeszcze trochę generalnie ta sukienka jest dla Ciebie trochę za mała i dlatego tak podkreśla masywnośc nóg gdybyś rozpieła kilka guzików pod szyją sukienka lepiej by się układała na biuście a tak guziki się rozchodzą.... to samo w pasie, masz brzuszek i taki opięty dół to podkreśla gdybyś założyła buty na obcasie nogi wydawałbyby się smuklejsze jak schudniesz z 5 kilo będzie ok, do tego obowiązkowo balsam brązujący na nogi