Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA ....

proszę o ocenę !!! podoba wam się?ile schudąć czy wogule schudnąć ?

Polecane posty

Gość mi się tam podoba
tak sobie patrze i niepowiem że zle no jeżeli schudłaś ponad 30 kg.no to wielkie brawa i tylko podziwiać no wiec niestety ale raczej tak juz zostaniesz troszke poćwicz i umięśnisz nogi ramiona i będzie ok.

Gość grappaaaa
A ja mysle, ze w Twoim przypadku to nie chodzi wcale o diete tylko o ruch - troche poćwicz. I tyle :-).

Gość to ja ja
..przede wszystkim popracuj bardziej nad ortografią...

Gość CIEKAWSKA.....................
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI..POZDRAWIAM

WITAJCIE PONOWNIE TO ZNOWU JA... wiecie co tak sobie pomyślałam żeby was spytac no bo kazdy tak najechał na to jak jestem ubrana i nieodoba wam sie tak jak wygladam w tej sukience no przyznam racje co nie którym że ten biust miałam bardzo opiety a tak bo miałam byle jaki biustonoz i wcale nie unosił biustu a co do brzucha no to wcale nie jest wielki własnie sukienka niemogłabybyc mniejsza no bo jest mi luzna w pasie tylko minusem jest duzy biust ale gdy schudnę te 5 kg to powinnam wyglądać w niej całkem fajnie co sądzicie jak moja figura będzie w niej wyglądać co?POZDRAWIAM I CZEKAM ZA WYPOWIEDZIAAMI...

Gość ile ty masz lat dziewczyno
:O "a jak myslicie fajnie bede wygladac? dlaczego nie podoba wam sie sukienka, a czemu to, a tamto? co ?" o fuck

Gość 20latek
o ja pier****..... W łydach bym cię nie objął chyba nawet 2 rękami... :0 Kostki to najseksowniejsza częśc ciała kobiety a u ciebie jakby ich zanik! Stój pozostawię bez komentarza bo rozumie że niektórzy korzystają z lumpeksów. Jest przysłownie... jakie tory taka stacja... więc wiesz.... Pozdro... nie chciałem urazic.

uważam że jesteś od pasa w dół za bardzo "rozbudowana" polecam dietę 1200 kcal plus rower z małym obciążeniem na stronie www.superlinia.pl znajdziesz odpowiednią dietę na dolne partie ciała i ćwiczonka...

Gość 20latek
Ale w sumie wiesz... trochę ostro pojechałem ale mówie co myśle i wydzę. Założe się ze masz ładną budzie i wtedy reszta jest bez znaczenia... znaczy się ma mniejsze znaczenie :)

W SUMIE 20 LATEK---DZIĘKI CI ZA WYPOWIEDZ NO OTO CHODZI DOBRZE ŻE JESTEŚ SZCZERY A JA CHCE ZNAĆ WASZE OPINIE A NIE ŻEBY KTOŚ MIAŁ MNIE KŁAMAĆ WOLE SZCZERE ODPOWIEDZI NO SKORO TAK UWŻASZ NO SZKODA BO JESTEŚ FACETEM A WASZA OPINIA BARDZO WAŻNA DLA MNIE JEST ALE CÓŻ MI POZOSTAJE POGODZIĆ SIĘ Z TYM PA

Co Wy za przeproszeiem pieprzycie,hę?? Ta dziewczya ma świetna figure,naprawde ładna i pewno wiekszosc zazdrosci !! A co sie tyczy autorki to fiure masz swietna,cwicz codzniennie najlepiej tak po 100 brzuszkow i 100 przysiadow a skore bedziesz miala jedrna inapieta ;) Pozdrawiam i swietnie wygladasz :)

Gość masz
bardzo ladna figurke, jakbys odpiela 3 guziki byloby bosko :) mnie bardzo sie podoba sukienka, oczywiscie gratuluje zrzucenia az tylu kilogramow, ja schudlam 23 i niestety mam ten sam problem co ty grube lydki, jestem niska wiec tym bardziej je widac, juz od zawsze takie mialam :( buuuu pozdrawiam,

Gość 20latek
Znaczy się wiesz.... mój typ to akurat Eva Longoria (boska)... więc ja po prostu kocham takie szczuplejsze dziewczyny. Na pocieszenie wszystkich dziewczyn powiem że niektórzy faceci (dużo ich jest) lubią jak dziewczynie wystaje taki kawałek tłuszczyku znad spodni tak ok 1 cm. Mnie się to nie podoba ale wielu moich kolegów szaleje za tym.

DZIĘKUJĘ.:D:D:D:D:D:D POSTARAM SIE ZACZYM SCHUDNĘ TO OK 5 KG.TO BĘDE STARAŁA SIE ZAKŁADAĆ POD SUKIENKĘ ZAWSZE JAKĄŚ BLUZKĘ I ODEPNĘ TE TRZY GUZICZKI A JEŚLI NIE BĘDZIE ZA DUŻEGO DEKOLTU NO TO BĘDZIE BEZ BLUZKI.....DZIĘKUJE TYM KTÓRYM MOJA FIGURA PODOBA SIĘ BEZ ZASTRZEŻEŃ MIŁO TAK POSŁUCHAĆ NO MIŁO ALE NIESTETY TEŻ TRZEBA SIE POGODZIĆ Z TYMI KTÓRYM NIE PODOBA SIE NO TRUDNO...ALE DZIĘKUJE ŻE JESTEŚCIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY ZECHCIELI SIE WYPOWIEDZIEĆ:D