Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawka_

Specyfik na zaskórniki

Polecane posty

Gość aga4445
ja sie poddaje bo juz wszystkiego próbowalam. ale z tego co tu czytalam tp BREVOXYL

szukam dobrego specyfiku, by pozbyć się zaskórników i wągrów na jakiś czas i nie musieć walczyć z nimi mechaniecznie:D Podpowiedzcie coś

Gość mikusiiiiaaaaa
niom ja tez szukam czegos na takie pryzpadłości i jeszcze na sucha cere

Kochane. Ja to nie mam problemów z trądzikiem, ale z wągrami. Sam fakt, ze istnieją jest dla mnie uciążliwy. Wydaje mi się aga4445, że krem który polecasz jest chyba nie dla mnie:(

Gość karolkaaaa
Z zaskórnikami cały czas walczę bezskutecznie... na suchą cerę mojej znajomej pomógł kremik dardia ponoć bardzo intensywnie nawilża, w sumie możesz spróbować mikusiiiiaaaaa

brevoxyl rzeczywiscie działa, jednak nie proponowałabym go dla cery suchej i wrażliwej (wysusza strasznie powodując łuszczenie (ok tygodnia to trwa) póżniej skóra się przyzwyczja. Natomiast co do wrażliwej cery powoduje zaczerwienienie i straszne pieczenie. Nalezy stosowac na przemian z intensywnie nawilzajacym kremem.

Gość żona bogatego skąpca
a jakieś coś żeby mieć zaskórniaki macie?

Gość mi kiedys tez dokuczaly
strasznie, cala twarz mialam w tych cholerach i zaczelam stosowac co drugi dzien peeling enzymatyczny a zaraz potem masczka i czesto jak tylko moglam przemywalam twarz tonikiem bezalkoholowym. Po okolo 2 tygodniach zaczely znikac, a potem to juz mialam poprostu gladziutka buzke ;) Maseczki robilam na prawde rozne, takie gotowe w saszetkach nawilzajace, naturalne owocowe, warzywne.... a peeling lumene, ale koniecznie enzymatyczny sprobujcie moze Wam tez pomoze, powodzenia !!! :D