Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej na łyso

czy wygraliście kiedyś coś ?

Polecane posty

Gość lepiej na łyso

w lotto, w jakimś konkursie? w czymkolwiek?

Gość łoowieCkaaaa
tampony w losowaniu i zel z nivea good bye celulite

A ja wygrałam dla mojej mamuni zestaw kosmetyków z pewnej gazety :) I to całkiem fajnych kosmetyków, bo już kiedyś je miała i była bardzo zadowolona z nich :D

Gość nussbeisser
ja też w zdrapce i tez kupiłam następna ale tam juz dupa

Gość gość
jeden wygrał zone w karty ,mial ją na całą noc

Gość Wielka Cindy
Ja wygrałam sporo rzeczy za rozwiązania krzyżówek z gazet: - 600 zł za krzyżówkę z gazety " Z życia wzięte" - prenumeratę jakiegoś babskiego czasopisma na cały rok -koc i obrus -mnóstwo książek -kuferek ze słodyczami z Wedla -maskotkę świstaka z Milki -kubki z Alpen Gold, kawy Prima i Grześków -srebrny łańcuszek - kosmetyki -drobne kwoty pieniędzy po 50 zł i po 100 zł- też za krzyżówki -grę komputerową- niestety nie działała -czajnik bezprzewodowy - talon na zakupy w TESCO za 100 zł Ostatnio nic nie wysyłam i nic nie wygrywam. A w totolotka nigdy nie grałam- może szkoda:-)

Gość gośćMOURA
Moich 5 największych wygranych w konkursach: - Bon na 4000 zł z RMF FM na paliwo - TV 40 cali - Zegarek Certina o wartości 2000 zł z rosmmana - Xbox 360 - Voucher na pobyt w Hotelu Komorowski w Krakowie oraz masa innych nagród: aparaty, ubrania, kosmetyki itd... Obecnie prowadzę bloga: http://wygranekonkursy.pl gdzie co tydzień umieszczam najlepsze według mnie konkursy tygodnia. Zapraszam serdecznie i życzę wielkich wygranych P.S moim marzeniem jest wygrać samochód :)