Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikafikamina

Przyjęcie urodzinowe- mam do Was pytanie

Polecane posty

Gość dominikafikamina

Robie impreze urodzinowa razem z moim bardzo dobrym kolega, poniewaz urodzilismy sie w tym samym dniu. Mamy grupe wspolnych bardzo dobrych znajomych i ich mamy zamiar zaprosic, plus kazde z nas zaprasza po ok. 8 osob ze swojego towarzystwa, ktore nie znaja sie nawzajem. Urodziny chcemy zrobic w klubie, ktory naszym zdaniem ma super klimat- i teraz moje pytanie- czy to my powinnismy zapewnic alkohol na cala impreze dla wszystkich ze swojej kieszeni?? To niestety klub, w ktorym piwo kosztuje 8 zl, bedzie tam ok. 25 osob, wiec suma wyszlaby troche kosmiczna, nie mowiac o tym, gdyby ktos chcial pic cos poza piwem (ktore jest najtansze). Czy wypada postawic np. tylko pierwsze piwo i zaplacic wstep i wynajac loze, a pozniej niech kazdy kupuje sobie sam? No bo jednak oni pewnie przyniosa prezenty, poza tym wiele osob dojedzie specjalnie nawet 700km na te urodziny- zapewniamy tez nocleg- ale czy to bedzie OK, jezeli nie ebdziemy przez cala noc stawiac alko?? :O

maxymalnie zapłać za wstep, nie wydawaj kasy na pajaców ktrzy tego nie docenia

Gość dominikafikamina
Oni by to docenili- to wspaniali ludzie, nasi przyjaciele- tylko po prostu nas nie stac :O Gdyby mnie bylo stać z wielką chęcią bym im zapewniła całą noc alko za free :(

Gość UWAŻAM...
...ŻE NAJODPOWIEDNIEJSZYM ROZWIĄZANIEM BĘDZIE POCZĘSTOWANIE KAŻDEGO KIELISZKIEM SZAMPANA, KTÓRY WCZEŚNIEJ BĘDZIE OTWARTY Z WIELKIM HUKIEM I ZYCZENIAMI, NATOMIAST POTEM MOŻESZ ZAPROSIĆ KAŻDEGO DO STOLIKA NA DRINKI. OSOBA ORGANIZUJĄCA ZAPEWNIA ALKOHOL, NIESTETY TO JEST W JEJ TAKCIE KULTURY. TO TY WYPRAWIASZ SPOTKANIE I TO GOŚCIE OCZEKUJĄ,ŻE COŚ PRZYGOTUJESZ. BĘDZIE ZLE WIDZIANE JEŚLI PRZEJADA 700KM I BĘDĄ SAMI MUSIELI POSTAWIC SOBIE DRINKA. MOŻESZ ZREZYGNOWAĆ Z POMYSŁU TEGO KLUBU I ZAPROSIC RESTAURACJI NA OPŁACONE PARTY. POZDRAWIAM. Violetta:)

Gość kwa-kwa
ja zaplacilabym za wstep i pierwszego drinka/szampana/piwo przy toascie za zdrowie solenizantow (znaczy sie Wasze - Twoje i kumpla) mysle, ze to wystarczy, organizujesz przeciez jeszcze noclegi aha - powinnas uprzedzic, ze beda musieli sobie sami kupic pozniej "popijke" ;-)

Gość dominikafikamina
ale my mamy po 22-24 lata, chcemy sie pobawic i potanczyc, a nie isc do restauracji. Oczywiscie moglabym zrobic impreze w domu i wtedy wszystko postawic, ale to juz nie to samo co jakies fajne miejsce... No teraz mnie zdolowalas :( Zawsze, jak chodzicie na czyjes urodziny to inni wszystko stawiaja? :( Bo u moich znajomych roznie bywa...