Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aver

Mam u niej jeszcze szansę?

Polecane posty

Gość aver

Witam. Moja sytuacja wygląda następująco... Poznałem ostatnio pewną dziewczynę, niestety zajętą. Jest w związku od półtora roku, ale mówiła mi, że po poznaniu mnie ma dylemat czy zostać ze swoim czy być ze mną ... zaprosiłem ją do siebie na ''wieczór we dwoje'' przy filmach, po 4 tygodniach znajomości i o dziwo przyjęła zaproszenie... Gadaliśmy głownie, ale doszło też do pocałunku (nie był to zwykły całus w usta). Jestem z młodszego pokolenia, więc seks nie wchodził w grę chociaż czasami czułem, że mogło do tego dojść. Więc zdradziła swojego chłopaka i mówi, że nie żałuje tego,a wręcz przeciwnie, że bardzo tego chciała, lecz teraz mam wrażenie, że ona nie chce ze mną mieć wiele wspólnego (rozmawia ze mną itp. ale nie zależy jej tak jak przedtem) i w sumie żałuję, że doszło do całowania... Jak myślicie, może być tak, że chciała mnie ''przelizać'' aby pochwalić się koleżankom? (bo jak słyszałem, mam spore grono fanek) Czy jest szansa, że będziemy razem? Zależy mi na niej, ale nie mam pojęcia co robić. Ubiegać się o jej względy i dać jej do zrozumienia, że chcę być z nią? Czy może poczekać trochę, a sama zdecyduje. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość co znaczy przelizać

Gość aver
''głęboko'' pocałować.

Gość moim zdaniem....
najlepiej przeczekac i jezeli Ci na niej zalezy, to zabiegac o nia i dac do zrozumienia, ze chcesz z nia byc

Gość moim zdaniem....
przeczekac jej decyzje czy rozmowe na ten temat, nie stawiac jej teraz przed wyborem, niech spokojnie to przemysli...

Gość ulalala25
Zdrzadziła chłopaka, więc może byłaby zdolna zdradzić i Ciebie? Zastanów się...