Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktozrobić

jak zadbac o siebie w 2,5 tyg?

Polecane posty

Gość jaktozrobić

nie chodzi o ubrania czy makijaz, ale o bardziej trwałe sprawy. przede wszystkim, czy uda się mi schudnac przez ten zcas 3 kg..? czy raczej nie? uprawiam sport naprawdę intensywnie juz od dawna, wiec pewno muszę troche ograniczyc jedzenie? np słodycze.. co jeszcze moge ze soba zrobic w tak krótkim czasie? jak ogólnie poprawic swój wizerunek? bedę wdzieczna za wszelkie porady

dieta kopenhaska to tylko 13 dni :) ale jak ograniczysz jedzenie, to mniej wiecej 2 kg na tydzien powinno ci spasc....

Gość jaktozrobić
tyle ze ja nie chce zadnej typowej diety.. bo tak ogólnie to się bardzo zdrowo odżywiam, niestety codziennie jem coś złodkiego i to jest błąd.

Gość no ale 2 i pół tygodnia to
wytrzymasz , co ? Do ciała polecam jeszcze peeling kawowy !

Gość jaktozrobić
no moze i wytrzymam ale ja nie chcę nic ograniczac bo jem tylko zdrowe rzeczy:) ograniczę wyłącznie słodycze. peeling robię, wiem , jest swietny:) martwie się jednak o buzie, jest taka opuchnięta i niezdrowa, cera nie wyglada najlepiej bo bardzo się przetłuszcza, mam rozszerzone pory i byle co mnie podrażnia:(

Gość jaktozrobić
p.s. poczytam jednak o tej diecie..moze dzięki temu łatwiej zrzucę te 3 kilo:)

-pojsc na solarium albo zastosowac samoopalacz -pojsc do kosmetyczki na piling twarzy, jakis masaz czy cos, regulacja brwi -nie jesc kolacji po 18:00 co powoduje spadek wagi o ok 2 kg w 3 tygodnie (sama zastosowalam) -wysypiac sie (cera staje sie zdrowsza, a Ty bardziej zywotna) -pic 2 litry wody dziennie (oczyszcza organizm) -codziennie cwiczyc chocby 10 minut -isc do fryzjera odnowic fryzure i nalozyc na nie maske regenerujaca - brac na przemian zimny i cieply prysznic - to poprawia jedrnosc skory tyle mi przychodzi na mysl z tego co sama stosuje :)

Gość jaktozrobić
trenuję intensywnie kilka razy w tygodniu od paru lat:) ta dieta odpada..po pierwsze..nie pijam kawy:) po drugie mieszkam z rodzicami , jeszcze sie ucze. kupowanie osobnego jedzenia byłoby dla mnie ogromnym kosztem, niestety:) u fryzjera byłam niedawno a na solarium nie muszę chodzic bo mam naturalnie ładną karnacje- ale moze takie solarium pomoże zamknąć pory w cerze? z tą kolacja..ok, niestety często jem wieczorem, koniec z tym:) no i bedę pić więcej wody. kupiłam dzis sobie zieloną herbate:)