Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bym chciala....

kto depiluje bikini woskiem ?????? mam pytanie..

Polecane posty

Gość tak bym chciala....

wkurza mnie juz golenie, wlosy szybko odrastają, fatalnie wygladaja i robia sie bolesne krostki. Czy ktoras z was depiluje sie woskiem? napiszcie jakim woskiem i czy da sie wytrzymac bol? czy to ma byc wosk na cieplo czy na zimno i czy mozna wydepilowac tez wargi sromowe czy nie? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz 🌻

Gość ja umarłam
przy próbie zerwania plastra z pachwiny :O dodam,że nie potrafiłam przezyć równiez depilatora na nogach, chociaż z zaciętością próbowałam co kilka tygodni przez dobre 4 lata :O ni cholery :O może jak nie wrzeszczysz przy depilacji nóg to przezyjesz. :)

Gość tak bym chciala....
no to mnie pocieszylas :-) probowalam kiedys depilowac nogi depilatorem i tez bolalo ale do wytrzymania. Przestalam bo wloski takl wrastaly ze bez sensu bylo to kontynuowac. Chcialabym sprobowac wosku ale nie wiem czy nie zedre sobie skory z mojej "malej" :-)

Gość ja depiluje i nie narzekam
kupuje plastry z woskiem na zimno ,w rossmanie (20szt- ok 13zł) są świetne moim zdaniem, tnę taki plaser na paski szerokości ok 2 cm i potem jeszcze na pół w poprzek..... tak że powstaje taki plasterek z uchwycikiem..... przed depilacją zawsze się kąpiel, żeby zmiękczyć skórę..... plasterki rozgrzewam suszarką.... naklejam "z włosem" i zrywam trzymjąc z "uchwycik"( zawsze napinając skórę drugą ręką) "pod włos"..... wcale tak bardzo nie boli.... fajny efekt utrzymuje się ok 2 tygodni, wołski mniej wrastają niż przy goleniu....

Gość ale całkiem depilujesz
tzn całkowicie na goło czy tylko pachwiny??

Gość ja depiluje i nie narzekam
depiluje tylko pachwiny, zostwniam paseczek włosków, który jeszcze przycinam nożyczkami ;) zesztę poprawim maszynką....

Gość ja depiluje
u kosmetyczki 20 zł za bikini. ból do zniesienia, ale naprawdę warto. mam spokój na 1,5 miesiąca i krost nie ma!!!! ale jak ty chcesz cała to już na bank powinnaś pójść do kosmetyczki, lepiej żeby tak intymne i delikatne miejsce wydapilowała osoba z doświadczeniem i wykwalifikowana.

a nie wiecie czasem czy w łodzi jest gdzies taka dobra kosmetyczka i ktora nie bierze za duzo??