Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzystoss28alat

Niespotykana dziewczyna co o tym sadzic?Doradzcie

Polecane posty

Gość Krzystoss28alat

Poznałem jakies pare miesiecy temu dziewczynę młodsza ma 26 lat ogolnie atrakcyjna ale inna od wszytkich które znałem do tej pory nasze spotkania sa raczej przypadkowe poprostu ona wpada do mnie do pracy ja pracuje w sklepie lub spotykamy np na dyskotece nie zalezy jej na stawianiu niczego nawet drinka poprostu jak sie spotykamy ona jest miła ,przymila sie pytam co słychac i pozniej kaze zeby wejsc na zaplecze i całuje mnie chce sie całowac i kaze ise dotykac przez spodnie jak dojdzie do orgazmu to poprostu wychodzi i tak do nastepnego spotkania.Zaczeło mi na niej zalezec chciałbym ja blizej poznac pierwszy raz jestem w takiej sytuacji

Gość nie ty jedna
ona ma chyba cos nie tak z psychiką. ja bym sie bala.

Gość Krzystoss28alat
wszytko to wyglada tak jakby poprostu chciała tylko jednego a udaje ze niby jej na mnie zalezy jest miła mądra taka oczytana zwiedza duzo krajów zna pare jezyków obcych wszytko super ale ona ciagle nie ma czasu nie leci na kase.Przeszkadza mi to ze te spotkania sa takie krókie wychodzi na to ze chce zebym ja zaspokajał po wszytkim poprostu mówi ze sie spieszy miłym głosem i czy moze juz isc.

Gość Krzystoss28alat
dziewczyna dla mnie to niepojete bo zawsze spotykałem sie z tym ze dziewczyny sie zachowuja przeciwnie do tego jak tak dziewczyna a tutaj role sie odwracaja

Gość nie ty jedna
od ludzi popapranych emocjonalnie najlepiej trzymac sie z daleka bo w niezle bagno mozna sie wpakowac. poszukaj sobie lepiej normalnej dziewczyny a nie takiej co to sama nie wie czego cche.

Gość nie ty jedna
albo moze jakis facet ja kiedys skrzywdzil, nie wiem, roznie moglo byc

Gość Krzystoss28alat
ale ona wie czego chce

Gość Krzystoss28alat
ja chciałbym tylko aby ona chciała ode mnie czegos wiecej niz tylko zebym ja zaspokajał zeby chciała ze mna byc w zwiazku uczuciowym

Gość nie ty jedna
to pogadaj z nia o tym

Gość dziewczynka dziewczynka
A moze takich jak ty ma wielu? A moze jej po prostu zalezy tylko i wylacznie na seksie? Moze po prostu jest ninfomanka? To, ze ci zawrocila w glowie to nic dziwnego. Do serca najlepiej przez lozko, jesli o facetow chodzi;))) No i jest taka niedostepna i dominujaca... to jeszcze bardziej ma sie ochote ja upolowac! Zycze spotkania jakiejs innej bardziej normalnej... A ta zapomnij.

Gość Krzystoss28alat
własnie ona nie wyglada na nimfomanke sprawia raczej wrazenie takiej ugrzecznionej dziewczyny która musi zabiegac o to aby facet chciał ja zaspokoic z tego co ona mówi wynika ze spotykała facetów którzy chca sie z nia ozenic i ze ona chce aby facet czuł przy niej podniecenie i zeby ona miała przyjemnsoc tak powiedziała to jets dziewczyna raczej spokojna taka ciepła ze chce sie ja miec na dłuzej taka udomowiona nie typ dziewczyny zepsutej wulgarnej z np dyskoteki

Gość Krzystoss28alat
dziewczyna ta mysli powaznie o sobie zyciu tzn chce otworzyc jakis swój mały biznes zdobyła wykształcenie nauczyła sie paru jezyków obcych ale nie ejst przemadrzała raczej pyta mnie o zdanie co sadze na rozne tematy np jaki interes mozna byłoby najlepiej otworzyc.czasem mnie przytula do siebie i mówi tak zartem i co pasowalibysmy do siebie.jetsem skołowany ale czuje cos takiego dziwnego do tej pory dziewczyny mnie nudziły bo czesto nie miały nic ciekawego do powiedzenia leciały na kase albo były takie chłodne zimne a ta jest inna

Jak slusznie zauwazyles, obecnie role sie odwracaja i coraz wiecej kobiet zachowuje sie jak mezczyzni. Ona Cie troche wykorzystuje ;) watpie zeby miala wobec Ciebie jakies wieksze zamiary niz zaspokajanie sie fizyczne, ale warto zapytac i samem sie dowiedziec

Gość Krzystoss28alat

Gość dwa_ekrany
Tylko ze ona i tak CI prawdy nie powie. Jest sprytna, ma wszystko o czym marza mezczyzni, i dlatego bierze co chce. Ktos bedzie musial bardzo ja podkrecic zeby ulegla do konca...