Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona do cna

Jaki numer buta powinna nosić kobieta, bo ja noszę

Polecane posty

Gość duuuzanoga
wydaje mi sie ze nie ma co pisac jaka noge powinna miec kobieta bo i tak tego nie zmienimy! palcy sobie nie utniesz! taka jaka ma noge kobieta taka ma i tyle, buty idzie dopasowac dokazdej nogi i kazdego rozmiaru, wiadomochcialabym miec noge 37 bo ten numer zawsze jest zamawiany w sklepie podwojnie i wiadomo ze jest na stanie ale z moim 41 jestem zadowolona i nie meczy mnie mysl ze mam jakies kajaki albo ogromne stopy, poprostu tak mnie natura stworzyla i tyle, nie ma co obrazac kobiet z duzymi stopami bo oneza to poprostu nic nie moga i tyle

Gość tez bym nie poszla
normalny przecietny rozmiar to 37-39

Gość Roksi xDD
Ja mam 10 lat i nosze 39 Niewiem dlaczego mam taką dużą noge większą od mamy ;)

Gość Królowa Chaosu
Ja mam rozmiar 35/36 :)

Gość marlenaT
Ja mam 42/43 zaleznie od buta, na jaka pore roku haha, noga jest proporcjo9nalna do wzrostu ;d a prynajmiej twardo stoje i stapam po ziemi! ;D A pytanie inne ldd;d; Gdzie kupujecie tak duze buty, rozmiary ;d w Jakich sklepach ;D

Gość mfnhgdbvfcd
161 cm i 36/37 ;)

Gość A JAKI POWINIEN NOSIC
FACET?.......bo znam kolesi co maja 42 i smiac mi sie chce:>....kurduplasta stopa...kolesie powinni conajmniej 44

Gość duże buty
kupuję w deichmannie, ja mam 42 przy wzroscie 180cm i nie mam z tym problemu. Nosze szpilki i muszkieterki, a noga wyglada proporcjonalnie. Moj facet ma 46 przy wzroscie 200cm i tez wyglada normalnie :) Deichmann ma nawet serie damskie XXL tzn ze sa rozmiary do 45 :) \

Gość gira
jakie małe nogi maja nie którzy co sie tu wypowiadaja. 40 to normalny rozmiar a nie jakies 36 jak dziecko z 1kl podstawówki

Gość gira
widze ze kazdy uwaza swój rozmiar za normalny bo tak to kazdy wypisał by ten sam. Narazie zakompleksione dzieci, z klinowatymi girami 35-38 nara dzieci kilina

Gość choinkka2010
głupoty ja mam 36-37 i faceta z rozm 46 myślę ze gdybym miała 41 to by nie zauważył różnicy, nie liczy się jaki kto ma rozmiar stopy twój kolega to jakiś dziwny jest