Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona do cna

Jaki numer buta powinna nosić kobieta, bo ja noszę

Polecane posty

Gość zrospaczona do cna

39 i taki kolega powiedział, "o masz noge prawie jak ja," Mam ogromne giczoły!

Gość jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaa
mam 36/37 zalezy od rozmiarowki

a wysoka jesteś jeśli tak to spoko a jeśli nie no to co tu mówic masz dużą stope :P

Gość jaki numer buta powinna
nosic?? TAki, zeby pasowal :D Moja kolezanka ma 42 i nie narzeka :D

Gość Ewwwa
wg. mnie 38 to maksimum, powyżej to jest duża noga.

Gość hsanxcknzk
dla kobiety to normalny rozmiar za to dla faceta porażka jak ma but 39, pewnie jest bardzo niski, ja nie znam faceta z tak mała stopą

Gość zrospaczona do cna
mam 169

Gość Madeleina19
Ja mam 40/41 ale dodam,że jestem wysoka i noga wygląda proporcjonalnie:d mężczyzni jakich znam mają przeważnie 44 wstyd by był jakby facet miał 39 hehehehe

Gość ja jestem teraz na 4 roku
ja nosze 40 przy wzroscie 176- przynajmniej proporcjonalnie jest:P

co to za różnica jaki ma sie nr butaja moja koleżanka ma 42 i sie tym nie przejmuje

Gość zrospaczona do cna
ale on ma 43, bo się zapytałam! I powiedział, że moje buty są wielkości jego kajaków. Boże mam ogromne nogi. Uświadomiłam to sobie dopiero dzisiaj. Jak ja wyjdę i pokażę się ludziom?!

Gość 37-38 sa najbardziej popularne
ja taki mam i zawsze brakuje butow w tym rozmiarze gdy inne jeszcze sa :/

Gość czubnietasswirnieta
ja mam 39/40 mam 170 i jest ok :P

Gość barshka
dont worry! 39 to norma wsrod kobiet, wiadomo jesli ktos jest niski to ma mała stope! ja mam 174 cm wzrostu i mam takze nr39. a jesli chodzi o twojego kolege ,to jak dla faceta 39 to malo;/musi wygladac to komicznei facet z taka mała kulasera:D a poza tym ,mowi sie ze po stopie faceta moszna stweirdzic jakie ma przyrodzenie;P im wieksza stopam tym lepeij;p

ja mam 36 przy wzroście 170 i wcale nie wygląda to nieproporcjonalnie...przynajmniej każde bytu ładnie wygłądają na stopie...

Gość kacperitoo
36 przy wzroście 170 to wyglada bardzo nieproporcjonalnie hahah moja kolezanka ma 165 i 36 noge i kupa smiechu z niej jest ze to smiesznie wyglada

Ja mam 39 i jeszcze nigdy nie zwrócił uwagi na to że mam dużą stopę ;) a dodam że jestem niska. Może wybierasz jakieś buty które jeszcze podkreślają te "kajaki" ... teraz chodze w czułenkach z zaokrąglonym noskiem i moja noga wygląda na NAJWYŻEJ 37 ;) musisz unikać czubów, wielkich przodów. wybieraj kobiece fasony :)

jeszcze nikt mi nie powiedział że źle to wygląda...wprost przeciwnie,mówią że też by chcieli mieć taki rozmiar bo każdy but nawet ten z czubem fajnie wygląda...a nie oszukujmy się,buty z czubami rozm 39 wyglądają tragicznie...

Gość jak najbardziej
ale masz KUR>WA problemy!!!! nie śmieć na forum

Gość Żaneta z Krakowa
ty nie masz nogi tylko KOPYTO, albo GICZ! Kobieta nie powinna mieć az tak wielkiej stopy. Dobrze, że przynajmniej masz poniżej 170, bo ktos mógłby cie z facetem pomylić!

Gość do-KOBIETY SA DO 37
NO TY ZAPEWENE JESTES MALYM WYPIERDKIEM Z KROCIUTKIMI NOZKAMI TAKZE TWOJE 37 JEST ADEKWATNE DO WZROSTU...WYSTRCZY RUSZYC MOZGOWNICA MODELKA PRZY WZROSCIE 180 NIE BEDZIE MIALA STOPY 37...

Gość buahahahahahahahaha
ja mam 39 i wiekszosc kolezanek rowniez ma taki nr nie rozumiem dlaczego to takie dziwne mialo by byc, to normalny rozmiar

Gość malutka8113
ja mam 35,5 :P

Ja mam 38,5. I mam duże problemy przy kupnie buta, bo albo za maly albo za duzy. Dobrze ze sa firmy ktore robia połowki i takie ktorych rozmiar da sie tylko okreslic na stopie :-)

Gość krapkowice
Dzień Dobry!!!Serdecznie Zapraszamy do naszego salonu!!!Kolekcja Jesienna od rozmiaru 33 do rozmiaru 44!!!W kolekcji posiadamy duży wybór czółenek, i botków!Sama jestem posiadaczką 'większej stopy' i całkowicie rozumiem problem.Dlatego postanowiłam się z nim zmierzyć i mieć zawsze buty o, których marzyłam i które są zawsze na czasie w wymarzonym kolorze. U nas jest to możliwe.Z wybranej oferty jesteśmy w stanie spełnić wszelkie oczekiwania. Mogą Panie osobiście wybrać model, podpowiedzieć nam w jakim kolorze chcą, na jakim obcasie, w jakiej tęgości.Staramy się spełnić oczekiwania jakie stawiają nam nasze klientki.Wszystkie modele są ze skóry naturalnej, nic sztucznego!!!!Oprócz podeszwy obuwie jest 100% skórzane!!Nasz Adres to KRAPKOWICE UL.GŁOWACKIEGO 4 numer tel.077 44 60 332!!!Jesteśmy w stanie na maila wysłać zdjęcia naszych butków!!!

Gość lukie
A_B - tez mam 38,5 i mam takie same problemy z kupnem butow jak ty

Gość annamariajoanna
ja mam 38/39 zalezy od buta, a twoj kolega to maly pimpek i tyle, skoro ma nozke jak kobitka, na jego mcu wstyd byloby mi sie przyznac ze ma taka mala noge ;d;d;d

Gość sdadsa
sorry ale facet mający stopę 39 to jakiś kurdupel ... ja też mam 39, mój mąż 44, poprzedni faceci nosili w granicach 42-45. Sorry, ale facet ma kompleksy....może mały członek?