Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlivieCzka25

Jego pasja,moja obawa...

Polecane posty

Gość OlivieCzka25

:( Nie wiem co robić,jestem w związku 3 lata, układa się cudownie, no ale jest problem. On chce motor, wiem,że dla niektórych to banalne. Ale kilka lat temu straciłam przyjaciela,przez motor.. przyjaciela od dziecka, ból był ogromny, ciężko mi się było pozbierać.. na samo wspomnienie o tym wydarzeniu łzy napływają mi do oczu... Cholernie się boję straty mego narzeczonego. On liczy się z moim zdaniem - pyta,czy może kupić. Wie jak jest, wie,że jestem przeciwna,ale to jego pasja od dziecka,wiem,że tego pragnie, jak mówi o motorach to aż mu się oczy świecą, nie powiem nie... że nie może, przecież to jego życie,jego pasja, ale ja się tak boję o niego ,nie zniosę straty ... obiecuje mi ,że będzie powoli jeździł itp .. ale.. ehh i aż mi łza poleciała :( wiem,że jak powiem kategorycznie NIE to on go nie kupi,ale nie mogę,nie mam prawa, to jego pasja .. Musiałam się wyżalić,przepraszam :(

Gość no i dobrze
niech se kupi i niech pierdolne w drzewo.Zmniejszy się bezrobocie :)

Gość OlivieCzka25
wypierdalaj głupia szmato!!!!!!!!!!!!

Gość o tak niech se kupi....
ktoś czeka na jego nerke :)

Gość OlivieCzka25
Taaa,dziękuje za takie komentarze.. 🖐️

Gość tylko pamiętaj...........
aby za życia pozwolił na pobranie organów :)

przykro mi to powiedziec, ale obiecywac moze, a i tak jak wsiadzie na motor , poczuje wiatr i zrobi swoje ......

Gość asdfds
olej wpisy tutaj est maaaaaaaaasa ludzi z problemami.... wez z nim pogadaj o tym, moze sam powie ze niechce albo bedzie uwazal

oj ja nie pisalam, zeby cie zezloscic.... po prostu moj chlopak tez bardzo lubil jazde na motorze :(

Gość OlivVvka2121
On nie chce ścigacza, jakiś stary motor..

no to koleżanko ciesz się!!! taki stary motor to zanim doprowadzi do stanu używalności to się chłopaczyna namęczy, odenerwuje, może trochę pojeździ i znowu coś sie zepsuje... ja miałem tak samo:P

powiedz mu , ze sie bardzo boisz i tyle..... moj sie zabil na mazurach 6 lat temu :( jechal z predkoscia 200km/h , wpadl na drzewno.....

Gość OlivVvka2121
On mnie bardzo prosi,wiem,że jest rozważny nie w głowie mu jakieś rajdy, czy zloty itp szpan ścigaczem on chce motor, starczy,bardziej do majstrowania..albo jak to mówi..żeby jechać na pikniki ze mną :(

wske niech se kupi, najwyżej jawe albo emzetke... nie ścigacza na początek...

Gość OlivVvka2121
jak miał 13 lat miał simsonka heh ..

moze on po prostu chce kupic stary i go odrestaurowac :) tak , to uwazam, ze jest to calkiem fajny pomysl :)

Gość OlivVvka2121
Chyba tak..

Gość OlivVvka2121
Wiem,że jest odpowiedzialny i szaleć nie będzie.. nie chodzi tutaj o szpan ścigaczem i wyścigi z kolegami .. on chce po prostu motor i już.. stary, żeby coś porobić z nim w garażu i mówi mi że będzie mało jeździć itp to jego pasja od małego, ale boje się :( dzięki wam 🌼