Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ins.

Jak odzyskać?

Polecane posty

Gość printempss
jak sie nie zgodzi : powiedz zeby to przemyslal. nie naciskaj, daj mu czas. moze po kilku dniach on sam sie odezwie? wszytsko sie ulozy. powodzenia:)

mam nadzieje. hah mam plan 1. Poprosze o spotkanie 2. Spotkam sie z nim 3. Powiem mu to wszytko co sobie zaplanowałam 4. Tu ma byc te szczesliwe zakonczenie.. :D __________________________________________ Nie moge przecież nic nie zrobic, musze walczyc, ale z umiarem, musze szanowac siebie i nie naciskac jego ;]

Gość printempss
brawo!! jestes madra i znassz swoja wartosc:) mam nadzieje ze Ci ssie powiedzie, a Twoj chlopak doceni Twoj pierwszy krok i bedziecie szzczesliwi :) powodzenia!!

Gość hmhmhmm
a ile masz lat i ile czasu byliście razem?

Jestem nastolatką, byliśmy krótko, bo 5 miesięcy.

Gość mały offtop
printempss----> a można wiedzieć skąd jesteś? bo coś mi mówi że cie znam ;)

Gość upupupup

Gość puerto de konino
INS....jedna podstawowa zasada...jesli kogos kochasz nie rob nic czego bys nie chciala by on zrobil wzgledem ciebie....

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.