Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzależniona xxl

Jestem uzależniona

Polecane posty

Gość przesadziłaś troche
ej uzależnina, troche przesadziłaś. Sabines nie nazwała Cię idiotką i myślisz że takie kłopoty jak bieganie do komputera jak się usłyszy sygnał gg to idiotyzm? To uzaleznienie, a Ty tez podobno jesteś, jak widać nie w takim stopniu. Tutaj nie trzeba mieć 18 lat aby tak się zachowywać.

prosilas o pomoc-chcialam pomoc. nie to nie, radz teraz sobie sama i zgnij przed tym pc jak tak dobrze Ci tam. a idiotka to ja Cie nie nazwalam bo sama mam swoje nalogi i rozumiem ze moze byc ciezko. jak tak reagujesz na jakakolwiek oferte pomocy i porady to poco tutaj piszesz??? Teraz radz sobie sama

Gość uzależniona xxl
Mam nadzieje ze uzyskam wartosciowe porady od osob ktore rozumieja o co chodzi maja troche wyczucia i taktu

Gość przesadziłaś troche
uzalezniona to idź stąd może, Sabiness dała Ci dużo rad i miała wyczucie a ty się obrażasz o jedno zdanie? A moze tak odrobina poczucia humoru?

przesadzilas troche- wez daj lepeij spokoj, nie wciskajmy sie na chamca z pomoca... bo widzisz ze nie warto. chcesz pomoc a tu Cie jeszcze zj*ebia za to. wlasnie teraz widac kto tu jest niedojrzaly...

Gość uzależniona xxl
nie jest mi do śmiechu i nie widze powodu