Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka - hiszpanska ines

co sadzicie o imieniu INES?

Polecane posty

J AOSOBISCIE ZNALM JEDNA DZIEWCZYNE O TYM IMIENIU POLKE I OD RAZU TO imie mi sie psodobalo

Gość Dobre do byłego PGR-u
w naszych warunkach pretensjonalne aż do bólu i nie jest to rzecz gustu, tylko pewnej kultury:o

Gość innisss
mi sie podoba ale Inka

agnieszka tez mi sie bardzo podoba i tak sobie mysle czasami ze jakbym miala corke to glupio by bylo nazawc ja tak jak ja a ines to tez agnieszka tylko w innym jezyku i to jej imie w innej troche formir bylo by przedluzeniem mnie takze w imienu a nie tylko w genach

pytalas sie o zdanie to Ci odpowiedzialam a to czy znałas jakas polke ines ii to czy tobie to imie podoba malo mnie interesuje zrewszta skoro tobie si podoba to po co sie pytasz innych?

Gość frsterytertaaa
mozna komus spierdolic zycie imieniem, ech głupie matki.......

Gość ines sliczne imie
mam ines w klasie,jej nazwisko na szczescie nie konczy sie na -ski -cki i wszystkie jej zazdroscimy imienia :) podoba mi sie tez imie Mia Mercedes czytane przez ,,s,, Elizabeth itd czyli wszystkie imiona ktore zostana na kafeterii skrytykowane bo tu chyba siedza same stare babeczki w wieku mojej babci hehe czasami mamtakie wrazenie

prawda jest taka ze lubimy to co znamy imie ines jest raczej rzadkie jak narazie wiec wydaje sie dziwne brzydkie i wogole ale gdyby bylo powszechnie uywane pewnie inne byloby podejcie do niego za czasow antonich stasiow i tym podobnych pewnie nawet agnieszka bylo zbyt ekstrawaganckie

Gość iwka818
A ja właśnie dam na imię swojej córeczce Ines najważniejsze jest to że mi się podoba !!! A reszcie nic do tego !!!

Gość obydwa tragiczne
i agnieszka (wiejskie bardzo) i ines.

Gość nieładneeeee
ines jest pretensjonalne a agnieszka z kolei pospolite, brzydkie i malo ciekawe

Gość iwka818
decyzja już podjęta i nie zamierzam jej zmieniać będzie Ines !!!

Nie podoba mi się Ines. I to ściema z tym, że podoba nam się to co znamy, bo ja znam mnóstwo Nicol, ale nadal uważam, że to imię jest tragiczne. Mam 22 lata, i tak samo nie podoba mi się Mia, Mercedes (dobrze, że nie Toyota) czy Elizabeth :/ Elżbieta do cholery, jesteśmy w Polsce, nie w UK. Elizabeth Kowalska. Zajebiście.

Gość gość
do cholery jak jestesmy w polsce to nieoznacza ze mamy byc jacys zacofani albo nieogarnieci musimy pozeganc to zad***e co było i pomyslec jak jest w innych krajach jak to czytam to mysle ze zaraz wam p*********le

Gość gość
Rodzice nadają dzieciom imiona w/g swoich upodobań, mnie nic do tego, akceptuję nawet te nieco dziwaczne - np. chłopczyk w grupie przedszkolnej ma na imię Tomoba [oboje rodzice są Polakami, zamieszkałymi na stałe w kraju], a imię pochodzi z jakiejś wyspy na Pacyfiku. Ines -też egzotyczne imię, jak Wam rodzicom się podoba, nam nic do tego, zaakceptujemy. Właściwie to nie ma brzydkich imion, niektóre tylko w polskiej wersji brzmią nienaturalnie. Mnie nienaturalnie brzmi imię Nikola - i chyba tylko to imię działa na mnie jak.... nie dokończę. Imię samo w sobie ładne, ale spolszczone jest dla mnie nie do strawienia. I zawsze na dziewczynki o tym imieniu wołam Nikol , o literce "a" na końcu zapominam:D

Gość gość
iwka818 iwka818 decyzja już podjęta i nie zamierzam jej zmieniać będzie Ines !!! brawo moja wnusia ma imie Ines i jest najkochansza i szczyce sie jako babcia ze ma tak piekne imie

Gość gość
Ja też mam na imie Ines i mi się podoba moja mama się nazywa Agnieszka i jest fajnie nie uważam zeby mnie skrzywdziła ...