Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annavel

badania hormnonów państwowo

Polecane posty

dziewczyny, które robiły hormony powiedzcie mi jak to jest jak robiłyście badania to płaciłyście za nie czy państwowo wam zrobili te hormony bo mnie lekarze robia wielkie problemy dermatolg wysłał mnie do ginekologa ginekolog do innego dermatologa, zeby mi potwierdził diagnoze .nie wiem po co skoro moja derma mu napisała co mi jest i co biore.......ale lekarz nie wiedział co to izo a moje tłumaczenia ***** go obchodziło no i co stwierdził ze jak od dermy pojde do niego i ona stwierdzi ze hormony trzeba zrobic to wtedy on połozy mnie na 1 dzień w szpitalu zeby mi zbadac bo jak sie okazało jakbym z poradni chciała sobie badac hormony to jednorazowo moge jeden hormon czyli eby zbadac 5 hormonów musiałbym isc do gina 5 razy ja pierdole słów brak pierdole cała słuzbe zdrowia!!!!!! ja wiem ze badania sa drogie ale nie lubie jak sie robi ze mnie debila i sie mnie wysyła od jednego do drugiego wczesniej juz pisałam o poprzedniej wizycie u pani G., która tez zlała sprawe.........

żadna nie robiła hormonów płciowych FSH, LH, estrogen itd.... nie wierze

O ile wiem, NFZ nie refunduje hormonów płciowych. Może w szpitalu. Może jeśli przykliniczna przychodnia ma jakąś specjalną umowę. W każdym razie ja zawsze musiałam płacić.

Gość uuupupuppupupp