Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt_wazny * _ *

Poczucie własnej wartości...

Polecane posty

Gość nikt_wazny * _ *

Coraz więcej kobiet dąży teraz do sukcesu, są przebojowe, pewne siebie... Co jednak jeśli ktoś nie potrafi w siebie uwierzyć ? Może stwierdzicie, że jestem dziwna, ale ... ja czuję się jak człowiek jakiejś niższej kategorii na tle wszystkich ładnych i przebojowych dziewcząt. Mam wielu znajomych, ludzie często śmieją się w moim towarzystwie i naprawde nie mam wrogów, ale życie na tym świecie staje się coraz bardziej uciążliwe... MAm faceta, który mnie kocha- a mnie brak jest wiary w to, żę ktoś moż obdarzyć mnie uczuciem, że ktoś mnie ceni, komuś się podobam. Czasme chciałabym zakopać się w ziemi i przespać to całe życie, które gloryfikuje jedynie kobiety "bardziej dbające o siebie". .. CZy jest jakiś sposób na to, by pokochać i zaakceptować siebi, czy można w pełni cieszyć się życiem i z podniesioną głową kroczyć przed siebie?? Trudno jest być sobą...

nie rozumiem Cię, piszesz, że facet Cię kocha, a za chwile, że nie wierzysz, że ktoś Cię może kochać...

Gość nikt_wazny * _ *
Jeśli ktoś w siebie nie wierzy trudno jest wierzyć w cokolwiek co się usłyszy... możże na to wszystko nie zasługuję...

Gość nikt_wazny * _ *
Problemem jest chyba to, żę osoby niedowarościowane maj.ą zaburzone widzienie otaczającej rzeczywistości. Pytanie: jak zmienić takie wieloletnie myślenie?...

Gość dyrektor
andrzejku ja cie kocham

Gość ninnaaaaa 25
jest takie powiedzenie-cokolwiek bys nie zrobil zawsze bedziesz tego zalowal

Gość nikt_wazny * _ *
No tak żałować... mogę więc żałować, że nie jestem taka ładna, normalnie traktowana jak inni..., że nie potrafie kroczyć dobrą drogą-drogą do zrozumienia i akceptacji siebie...

nie sądze ze jestem niedowartościowany uwazam sie np za w miarę uczciwego i kulturalnego człowieka problme w tym że nikomu nie można zaimponować i rodzi się pytanie:gdzie tkwi błąd??

Gość nikt_wazny * _ *
Właśnie... co zrobić, by bylo w końcu dobrze...

Problem w tym że nie wszystko w zyciu zależy od nas sa rzeczy niezależne od naszych działan np nie wybiera się rodziny ja mam jutro b wazna rozmowe która zdecyduje o wszystkim dam z siebie wszystko ale tej drugiej osoby bedzie zalezała całą reszta.

Gość nikt_wazny * _ *
Często jesteśmy zależni od innych- to też bardzo mnie wkurza

nikt nie jest zupełnei niezależny kazdy kto żyje od kogos zalezy ja np teraz zależe od mojego dostawcy pradu i internetu no chyba ze jakis pustelnik który z nikimi nie utrzymuje zadnych kontaktów

ja też mam doła, wogóle nie jestem na czasie, odstaje od reszty coraz bardziej... czasem nie można sie przełamać...

Gość nikt_wazny * _ *
No ja też nie mogę sie przełamać i odstaje... Niby pełno jest ludzi dookoła mnie a ja czuję się jak na bezludnej wyspie- to taka samotność w wielkim mieście ...

Gość nawet nie masz pojęcia
jak ja Cię rozumiem!!! Mam identycznie!

Gość nikt_wazny * _ *
widać jest troche takich osób, tylko boją się albo nie chcą do tego przyznać otwarcie przed innymi- w sieci jes tłatwie...przynajmniej dla mnie...