Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sily

on mnie bije

Polecane posty

Gość misia koala
jak to mozna ukrywac w ogole?????? a czemu ukrywasz i nie mowisz nikomu?

milosc nie potrafi zranic, chyba ze odejdzie ...to co ty teraz przezywasz, to jakas paskudna podrobka milosc ! serio wspolczuje, ale ludzie choruja na nowotwory, gina w wypadkach, musza patrzec na smierc bliskich...nie maja na to wplywu, a ty przy nim ciagle jestes i to z wlasnej woli ...to okropne :(

Gość nie mam sily
nie chce im o tym mowic jak patrze na siebie to brzydze sie samej siebie ;/;/co on ze mna zrobil:(

Gość misia koala
znecanie sie jest karalne nie masz ojca? kogos kto by mu wlal?

Gość nie mam sily
ojj uwierzcie ze trudno by mu bylo dowalic naprawde jest bardzo ale to bardzo przypakowany raczej z nim nikt nie zaczyna kazdy sie boji

Gość misia koala
mieszkasz z nim?

Gość nie mam sily
nie no do tego jeszcze nie doszlo i nie mam zamiaru jak narazie tego robic

Gość misia koala
a nie mzoesz mu powiedziec, ze go nie chcesz znac albo zerwac kontakt?

Gość nie mam sily
co to da nie moge tego zrobic chodzimy razem i do jednej szkoly i do jednej klasy

Gość katrin121
facet jest słaby psychicznie,psychol żeby podnieść swoje ego wyżywa się na Tobie!! to nie mężczyzna to sadysta/nie boisz się że może Ci zrobić krzywdę??? upadniesz i nie wstaniesz?? a jak Ci obije twarz?? wtedy nie da się ukryć już nic!!! i co?? wtedy rodzice sę dowiedzą/masz brata??? gwarantuję że gdy zobaczy Twoje popodbijane oczy(bo tak będzie) nie daruje mu tego!! i wtedy napewno każą Ci z nim zerwać-czyli spierd...jak naj szybciej jeśli kochasz rodziców!!! bo jak będzie dzidziuś,to i jemu może zrobić krzywdę!!! wiem co piszę-jestem kobietą 25 lat po ślubie i tylko sobie zawdzięczam fakt,że nie chodzę pobita bo zaciskam zęby i swoją postawą staram się załagodzić spięcia-ale nie zawsze mi się to udaje/przyznam że mam coraz mniej siły na takie życie(ale narazie inaczej nie mogę-wybrałam mniejsze zło) ale to już inna sprawa/trzymam kciuki-odejdż będziesz szczęśliwa,zobaczysz!!!

Gość misia koala
wiesz co? to sie nadaje na policje: zrob obdukcje (to jest takie badanie po pobiciu) http://portalwiedzy.onet.pl/52336,,,,obdukcja,haslo.html masz tu linka co to jest obdukcja i zobacz sobie co Cie czeka jak nie zerwiesz z nim kontaktu Ja Ci cos napisze: postaw sie mu, zostaw go, zglos na policje, oddaj-powaga. Ja mialam takiego oprawce na obozie.Jak go oblalam herbata przy wszystkich to caly autokar zawyl, ze :"co ta ruda zrobila sebkowi" i sie skonczylo. Wiecej mnie nie ruszyl. A jakby mnie facet uderzyl to by tak dostal w leb, zbey nie wstal.

Gość nie mam sily
niestety nie mam brata mieszkam sama z rodzicami jak narazie probuje sie do tego caly czas przygotowywac zeby odejsc od niego:( ae naprawde nie wiem jak dam sobeoe rade nie bede potrafila spojrzec na nikogo:(:( ja juz jestem zalamana psychicznie a co bedzie kiedy z nim nie bede :(nie dam sobie rady:!!!zmieniam dla niego wszystko nawet jego znajomi mi mowia ze im jest mnie szkoda ze moj chlopak przesadza ze jestem dla niego za dobra a on nie potrafi tego docenic

Gość misia koala
Ty nie umiesz sie pogodzic z tym ze to bydle:( przestan sie ludzic dziewczyno, przestan sie spotykac a jak Cie uderzy to walnij w leb czym masz pod reka, nawet jak to bedzie wazon

Gość misia koala
termos sie nadaje tez;)

Gość nie mam sily
ojj to wtedy nikt by nie chial byc w mojej sytuacji przeciez wtedy on by mnie zabil:(i teraz mowie serio

Gość misia koala
997-policja i obdukcjaa

Gość misia koala
ile to czasu trwa?

Gość nie mam sily
chyba nie potrafila bym tego zrobic chodz bardzo bym chciala:(

Gość nie mam sily
ile hmmm... pocztki byly zartami pozniej to sie nasilalo az wkoncu to nie zarty ja wiem jakies pol roku juz tak jest

Gość misia koala
kobieto czy chcesz skonczyc w wiezieniu za zabicie go w obronie wlasnej? Czy wiesz, ze sa takie sytuacje? Gazety o tym pisza.

Gość misia koala
ja tez myslalm, ze tamten koles mnie zabije...nawet to zapowiedzial

Gość misia koala
ale minelo 20lat a ja zyję...hihi

Gość nie mam sily
moze prosto jest komus o ttym mowic ale naprawde to nie jest latwo isc na policje czy lomukolwiek o tym powiedziec ja go kocham moze i to jest nienormalne boza to co on mi robi nie powiennam miec do niego jakiego kolwiek sacunku chyba bardziej bym sie pogodzila ze zdarda niz z tym co teraz przezywam:(

Gość misia koala
Ty masz defekty jakies w wychowaniu. W domu Cie nie nauczylis zacunku do siebie samej :o A policja ma obowiazek odnotowac ten fakt, jasne obcy ludzie maja gdzies Twoje sprawy, ale sa procedury i on po ilus razach bedzie miala zakaz zblizania sie do Ciebie. www.niebieskalinia.pl to jest strona poswiecona ofiarom przemocy

Gość misia koala
poza tym mozliwe, ze bezx dlugotrwalej terapii bedziesz potem przyciagac takich znecaczy, bo sa takie typy osob. to sie nazywa syndrom ofiary.

Gość doświadczona w tym temacie
UCIEKAJ byle szybko,daleko ,bez oglądania się na siebie.Teraz będzie już tylko gorzej i za jakiś czas będziesz tylko żałowac straconego czasu i życia

Gość misia koala
ide spac Ty mu powiedz, ze sie nie bedziesz zadawac z kims takim jak on, kto sie zachowuje jak margines. Jak sie boisz ze zapomnisz to sobie zapisz te slowa.

Gość nie mam sily
bylam calkiem inna nigdy nie pozwolilam nikomu na siebie powiedziec zlego slowa a tym bardziej zeby ktos mi zrobil krzywde bylam stanowcza to przez niego sie zmienilam i nie potrafie juz z tym nic zrobic najgorsze jest to ze na samym poczatku nie chialam z nim w ogole byc to kazdy w okolo mnie namawial do tego ze bede miala z nim dobrze ze bedziemy ze soba na amen staral sie o mnie przez 4 miesiace ja go olewalam ale on sie nie poddawal dalej sie staral az wkoncu dalam mu szanse i bylo naprawde cudownie jak z bajki tylko nie moge sobie tego wybaczyc ze sie na to wszystko zgodzilam bylo mi dobrze samej niczym sie nie przejmowalam moje zycie juz nie ma sensu jestem zepsuta od srodka teraz nawet jak zobacze na jego ustach usmiech lzy mi staja w oczach bo to cos pieknego gdy widze osobe ktora kocham szczesliwa tylko szkoda ze on tego wszystkiego nie potrafi docenic:(

Gość nie mam sily
dobranoc dziekuje za rade moze jakos dam rade :*:* misiu koala :P:P:*

Gość nie mam sily
no ja ide spac to znaczy klade sie do lozka i pouzalam sie nad soba i nad swoim zyciem:(dobranoc wszystkim szcesliwym i tym mniej szczesliwym:* trzymajcie sie cieplutko:*