Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

echadora

skomentujcie

Polecane posty

Gość gośka...
coś już o tym słyszałam, sama nie wiem, wierzyć czy nie?? jest taka książka "Apokalipsa 2012" nie znam autora, kolega to czytał i ztego co mi opowiadał- to jest sie czego bać, ale...sama nie wiem czy w to wierzyc

ja tam nie wierze, tyle tysięcy lat, tyle pokleń przeminęło a akurat my mielibyśmy miec takiego farta, żeby trafić na koniec?? wątpie

nosz dajcie juz spokoj z tym.. bedzie co bedzie to co,ze slub 2o12? udanej zabawy weselnej!

12 05 2012...ale ja dziecko chcialam! cholera jasna, tez nie mialam sie kiedy urodzic :(

do echadora- moja droga, na aferach i skandalch robi sie zawsze kupe kasy, a koniec świata to świetny temat żeby zbic tej kasy jeszcze więcej, nie ma co sie zamartwiac na zapas będziesz 5 lat drżeć ze strachu a potem będziesz zalować że sobie tym życie zatrułaś, mysl pozytywnie... a jeżeli nawet będzie- przynajmniej bedzie ciekawie:P

proroctwo tego proroctwo siam tego :O już miało być tyle końców świata :O podawanie kilku różnych hipotez i proroctw na raz... jaki to ma cel? uwiarygodnienia ich :O przeżyjemy to przeżyjemy nie przeżyjemy to nie przeżyjemy ludzkość w końcu kiedyś wyginie ale wątpię aby w przeciągu najbliższych 5 lat

Ja tez nie wierze w ten koniec 2012 juz kilka razy miał być ten koniec. Tego nikt nie wie tylko bóg. :)