Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 latki nie martwcie się

Ta pani w tym roku skończy 55 lat

Polecane posty

Gość leonardo di
yhm, niezła dupa:P

Ona wyglada na prawdziwa dame. Widzialam Ja ostatnio w telewizji-sposob zachowania,mimiki,wdzieku, wygladu jest naprawde godny PODZIWU!

Gość ha ha ale tylko przed
kamerami...w zyciu prywatnym klnie jest opryskliwa i wcale nie taka dama:p

Gość zaczerwieniony posladek
... tego podobna pierdzi i beka przy mezczyznach :o

Gość normalna kobieta

Gość myślałam że
ona starsza jest

Gość operacje zabiegi na twarz
ogólnie zawsze była ładna .I ładnie sie strzeje

Gość Anna Bella
przesada..z tym, że ładna.. Tyszkiewicz jak była młoda tez była taka papućna na twarzy..tak jak ona;) Nie miała arystokratycnzych rysów..policzki , kosci policzkowe wystajace..;) a miały urode dziewek z plebsu. Nic specjalnego. Kosci policzkowe wystajce ma moja babcia;) W latach młodosci zrobiła sobie taki super fote-portret z siostra:) I widać, że jest brunetka a oczy ma zielone z domieszką piwnego jasnego;)

Gość upsssss
oj chyba ma więcej tych latek! jak ona robiła botoxy, to nam na kafee nawet sie o nich nie sniło jak sie ma kasę to ma się też i klasę - za pieniądze wszystko, mezoterapie, drogie kremy, spa,odpowiednie ustawienie kamer... ostatnio oglądałąm ją w tv na plazmie i powiem wam, byłam w szoku, ile ma zmarszczek, torbicka lepiej wygląda, co prawda młodsza a ja prosta kobieta ugotowałąm rano zupę, odkurze i jeszcze do pracy pobiegnę! i ciesze się,że stać mnie "tylko " na wakacje

Urodą Pani Grażyna mnie nie powala i nie o urodę samą tu chodzi. Ona ma niezwykle zmysłowy i prowokujący sposób bycia i tym robi wrażenie. Jaka jest prywatnie, nie wiem ale wiem, że ludzie miewają najczęściej stosunek nadmiernie krytyczny, do aktorów, gwiazd, albo bałwochwalczy. Tymczasem to są zwyczajni ludzie, mają wady i zalety.

Gość ______________
bzyknąłbym ją

To Szapolowska, nie? hah, moja mame z nia myla :) serio :) strasznie sie wkurza, bo jej nie lubi :)

Gość glupi problem
nastolatki i dwudziestolatki pukaliby wszystko hehehe no,ale rasowa kobieta to jest

Gość ______________
miałą młodszego od siebie ambasadora, stary pryk jej nie pasował

Gość FIGURA SUUPERR ...
Ale nie cierpie jej ...:O kiedys na rozdaniu telekamer nie wiem w którym to roku ....to zachowywała sie na scenie jak dziwka...aż na sali rozlegały sie pomruki .Zenujące to było ,potem przepraszała ... Jeremy Irons był wtedy gosciem zagranicznym -kto to oglądal ten wie o co chodzi -wieszała sie na nim jak jakas lampucera ...nie jej sposób bycia daleko odbiega od tego co mi sie podoba ...a klnie jak szewc ...:D -w programie mamy cie Majewskiego dała popis polszczyzna oj dała .... Ale figura suuuper -tylko pozazdroscić !

Gość eeee tam Szapołowska
jest taka nadęta, ma wysokie mniemanie o sobie, zupełnie bezpodstawnie.... kiedyś oglądałam fragment jakiegoś filmu w którym pokazała się nago....wszyscy mdleli z zachwytu nad jej ciałem....tylko że wtedy to była wielka sensacja bo w polskich filmach nie było prawie tzw "scen" i wtedy faktycznie każdy facet marzył o Szapołowskiej....i stąd urosła legenda jej seksapilu, gdy ogląda się dziś ten stary film stwierdza sie że nie miała jakiejś superfigury, tyłka czy biustu....po prostu była jedną z pierwszych która w polskich filmach rozebrała się kiedyś też były inne kryteria urody niż obecnie i to co kiedyś uważało sie za superciało obecnie jest bardziej niż przeciętne co do jej klasy, hmmmm wiadomo że facetów łatwo ogłupic, więc wystarczy że kobieta wie jak potrząsac włosami i się wyginac by zrobic wrażenie mnie takie mizdrzenie się na pokaz brzydzi, co innego jak kobieta jest naturalna i ma wdzięk a co innego jak specjalie zachowuje się wyzywająco

Gość zdrowa lola
hehe, niezle, ja mam 29 lat, a ta babka ma figurę lepszą ode mnie o niebo

Gość HEHEHEHEHE765
heh...........klasa to klasa niezaleznie od zmarszczek jak kobietka ma lkase to i zmarszczki nie przeszkadzaja a jak mloda lasencja jest ladna a nie ma klasy to nawet spa i kasa nie pomoze:P

Gość moze i sie trzyma tam jakoś
ale nie zeby od razu robic sensacje. moja babcia w jej wieku wygladała o niebo lepiej. nie lubie szapolowskiej jako czlowieka (aktorką jest niezla), bo jest tepa jak onuce wuja stacha i nie umie sklecic jednego normalnego zdania. do historii juz chyba przeszedl jej wystep w telekamerach pare lat temu.. zblaznila sie total, jakby nie skonczyla podstawowki belkotala. ale zostawmy to, ona nawet w programie duze dzieci byla dretwa w 700 pyt.

Mnie się nie podobała nawet, gdy była 20 lat młodsza...jak ktoś wyżej napisał, nadęta, zimna i antypatyczna..raczej odpycha niz przyciąga..