Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Jak poznać czy mąż/partner korzysta z usług agencji towarzyskiej

Polecane posty

jej ku najlepiej zażadac małego na stól po kazdym powrocie z pracy :P

Gość vvvvv
Można poznać po chorobie wenerycznej

A co tu sprawdzać. Sprawdź siebie czy mu dobrze robisz i jak często. Wtedy będziesz wiedziała czy chodzi na prywatki bo do agencji by się bał.

Jak żona odpowiednio mężowi dogadza to nie będzie on szukał spełnienia w agenturze :)

Ja inaczej sprawdzam ;) Moj test jest taki : Facet wraca np. z pracy - ma przygotowaną kąpiel, cieszy się ze ma wspaniała żonę/kobietę ;) Ja wchodzę do łazienki i sprawdzam jego jajka jak pływają puste na powierzchni - to ma łomot jak opadają spokojnie od ciężaru na dno - jest OK 👄❤️

Gość do kobit
Tomaszek ma racje! Zacznijcie od sprawdzenia czy dajecie facetowi wszystkiego czego oczekuje w seksie 🖐️

Gość do kobit
I jeszcze jedno. Nauczcie sie ze odpowiedzia na wasze "nie zawsze nam sie chce, cykl itp" jest to ze faceci sie masturbuja. Stad sprawdzanie stanu naladowania faceta nie jest tu zadna odpowiedzia.

Gość jak ma zdradzić
to i tak zdradzi, większość zdradza z nudów , ile można ciągle z ta samą? nie kazdy jest takim monogamistą

Gość Purpurowa Łza
faceci zdradzają bo lubią.. a zony- ech..przemilcze do mnie przychodzi Pan , ktory a i owszem koch zone, 2 dzieci i nigdy ich nie zostawi, ale.. zona po 2 -gim dziecku przytyła- i zwyczajnie nie kręci go, bo woli szczupłe.. ilu facetow -tyle historii.. Trza by było dużo czasu na opowiesci