Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe pytanie mam

spowiedź

Polecane posty

Gość małe pytanie mam

baaardzo dawno nie byłam, musze pojsc.. kto chodzi niech mi napisze jak to sie tam wszystko mówi, zanim powie sie grzech to trzeba cos jeszcze mówić...

weź książeczke do reki i sobie przeczytaj

Gość małe pytanie mam
nie mam

Gość piegża
FORMUŁA SPOWIEDZI DZ - W Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. Amen. Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. K - Na wieki wieków. Amen. DZ - ostatni raz byłem u spowiedzi (mówisz kiedy), pokutę zadaną odprawiłem(lub nie i dlaczego),a dalej jest tak samo/ Obraziłem Pana Boga następującymi grzechami... (wyznajesz swoje grzechy) Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję, obiecuję poprawę, i proszę Cię Ojcze o pokutę i rozgrzeszenie. K - (kapłan rozmawia z tobą, modli się i udziela rozgrzeszenia) DZ - (cicho modlisz się:) Boże, bądź miłościw mnie grzesznemu. (po słowach kapłana: „ja odpuszczam tobie grzechy w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego” odpowiadasz: AMEN) K - Wysławiajmy Boga, bo jest dobry DZ - Bo Jego miłosierdzie trwa na wieki. K - Pan odpuścił tobie grzechy, idź w pokoju. DZ - Bóg zapłać. Odchodzisz od konfesjonału, gdy usłyszysz pukanie kapłana. Idziesz przed ołtarz, dziękujesz Bogu za przebaczenie i miłość, odprawiasz pokutę zadaną przez spowiednika.

Gość upsssss
to poszukaj na goglach, są wszystkie modlitwy

Gość ale historia z dreszczem wow
tez ci sie chcialo ona sobie robi jaja a ty ja tu uczysz spowiedzi o rany.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość małe pytanie mam
o matko...ale skomplikowana procedura :O

Gość małe pytanie mam
nie robie sobie jaj....

Gość ale historia z dreszczem wow
jasne bo kafeteria to doskonale miejsce zeby dowiedziec sie jak trzeba sie spowiadac sumienie powinno ci podpowiedziec wcale nie musisz klepac regolki w koncu idziesz do spowiedzi po wielu latach nie po to zeby wyrecytowac wierszyk ale po to zeby pozbyc sie grzechow