Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi nieco

Utwory literackie, które stały się przyczyną konfliktu między autorem a społecze

Polecane posty

Gość pomóżcie mi nieco

ństwem? Znacie jakieś? Potrzebne mi do prezentacji, na razie mam wiersze Rimbauda i Verlaina, no i Tetmajera, ale co więcej?? Polećcie coś, proszę

Chodzi o większość moich prac publicystycznych. Nienawidzi mnie za to forumowy rynsztok, ale za to pomiędzy ludźmi światłymi cieszę się niezwykłym szacunkiem i poważaniem.:classic_cool: Co prawda tych ostatnich tutaj tyle, ile kobiet nie będących klaczyskami. Znaczy bardzo niewiele:classic_cool:

Gość sranie gadanie
hahaha, wiesz co, ty to masz nieźle nasrane we łbie, w jakim świecie ty żyjesz ano tak, wirtualnym, masz niezłe mniemanie o sobie MRK, hahahhah, rozbawiłeś mnie człowieczku

Gość dziady
DZIADY to dopiero bylo konfliktowe .pozdrawiam

Chodzi także o powieść Daniela Defoe "Przypadki Robinsona Kruzoe". Mieszkańcy Karaibów obruszyli się o scenę, w której Piętaszek pada na kolana i robi loda Robinsonowi, a on stawia na niego parującego kIottza rozbitka. W związku z tym postanowili poszerzyć anus Danielowi Defoe swoimi karaibskimi pytonami. Ale że cwaniak jest od XVIII wieku nieosiągalny, poszerzyli go Willemowi Dafoe :classic_cool:

Gość Murzynek Bambo...
w Afryce mieszka itd.... Niedawno ktoś wyskoczył z tekstem, że to utór rasistowski. Już nic o tych Murzynach nie mozna napisać

Albo to!! Jak taki Henke Seinkower (alias Reb Cynkielsztajn, alias Henryk Sienkiewicz😠) napisał Potop, to zaraz się Szwedy rzuciły na naszych i prawie księdza Kordeckiego za.j.e.bali!! I po hooy to komu do szczęścia potrzebne było?! Mało mamy wojen i nieszczęść?!?!

Gość MRK ty naprawdę przestałeś
być śmieszny z pięć lat temu Dlaczego tak trudno ci się z tym pogodzić? :o