Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastiani1985

Masturbacvja a społeczeństwo

Polecane posty

Gość Sebastiani1985

"Kobiety się nie masturbują"-prawda czy mit? A jeśli mit to w jaki spsoób to robią? W Polsce to chyba temat tabu. Zbieram opinie do pracy licencjackiej. Pisze na socjologię, interesuje mnie głównie to czy koleżanki przyznajasie do masturbacji, czy raczej temat wystepuje tylko w żaratach aluzjach a moze wcale? Co do sposobów, to chodzi mi o to czy popularne jest korzystniae z gadzetów typu wibrator kulki, czy raczej popularniejsza jest palcówka, strumień prysznica? Pozdrawiam, Sebastian

Gość wenus z milo
robię to ale mało kiedy-jak mam chcicę a nie ma mojego męża.Zaspakajam sie palcem ,nie mam wibratora -bo mugłby ktoś go znalezć-żartuję czasem do męża że to zrobiłam.W rozmowie o seksie z kolezankami nigdy zadna się nie przyznała do tego

Gość Sebastiani1985
Zgadzam sie z tobą. Ale prosze takze o inne opinie. U mnie w domu np. duzo czasu minelo odkąd rodzina i sąsiedzi zaakceptowali moj homoseksualny zwiazek z rodzonym bratem.

Gość Sebastiani1985
mam wielkie klopoty z zainteresowaniem masturbacji kobiet w ciąży, mam tez nadzieje ze nie łykneliscie tej bzdury ze robie jakas prace, poprostu mam klopoty z seksualnoscia juz od dziecinstwa, moze potraficie mi jakos pomoc?

Gość Sebastiani1985
Prawie się nei zdażą by rodzicie rozmawiali o masdturbacji a już napewnoe nie z córkami.