Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaaa

poleccie jakies dobre tabletki uspokajajce bez recepty

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaaa

wiem ze bez recepty to tylko zilowe ale jest ich tyle ze nie wiem ktor sa najlepsze. chodzi mi glownie o to ze podczas zdenerwowania drza mi rece i tego chce uniknąc bo mam wazne i stresujace spotkanie

Gość polecam.....
persen jest the best!!

Gość szalonamorwa
kalms

Gość zdenerwowanaaaa
kiedys mialam i persen i kalms i chyba az tak bardzo mi nie pomogl :-( obawiam sie ze chyba ziolka mi nie pomoga :-( a moze validol? probowal ktos?

Gość zdenerwowanaaaa
meaaaa ------ a ten nervoheel jest preparatem homeopatycznym wiec mam pytanie czy efekty sa od razu po zazyciu czy trzeba na nie dluzej poczekac np kilka dni? naprawde jest skuteczny? nie wiem czy u siebie go kupie ieszkam w malej miescinie

Gość taka jakas see
ziolowe leki to placebo

Gość smutna prawdaaaa
nie ma niestety takich, uspokajają tylko te na receptę...

Gość uppppppppppppppp
z tymi na recepte tez roznie bywa bo czasami efekty uboczne sa 100 razy gorsze od zdenerwowania

Gość uppppppppppppppp
makarena----- a na drzenie rak w sytuacjii stresowej tez pomga?

Gość farmaceutka2333
Polecam VALIDOL

Gość upppppppppppppppp
farmacutka-- a ten validol na drzenie pomoze??? wlasnie go kupilam

Gość oczywista że pomoże
ta jasne oczywiście jak najbardziej, heheheheeeeeeeee

mi jako jedyny lek niereceptowy pomagaly nervendraze rathiopharm czy jakos tak- jak powiesz nervendraze to pani bedzie wiedziala o co chodzi- dzialaja juz po kilkunastu minutach od wiecia. pomagaja nawet mojej baaardzo nerwowej matce. a na dlugofalowe stresy to polecam moje najnowsze odkrycie czyli rhodiolin calivita- lykasz jedna kapsulke co rano i wraca ci usmiech na twarz! nie wierzylam, ze moze pomoc a jednak... a do tego to ma zero skutkow ubocznych- rewelacja jak dla mnie!

Gość a jak nie ma to jak sobie
przywalić dobrego niucha hahahaha

Gość upupupupupupuppppup

Gość farmaceutka2333
pewnie ze pomoze, nawet na kolatanie serca z nerów

Gość upppppppppppppp
wczoraj zazylam 2 validole i tak srednio pomogl a to jeszcze nie byl ten najwiekszy stres ktory mnie czeka

Gość nerwówka
ja biorę stres_stop.Mi pomaga ale to sprawa indywidualna, zależy od składników preparatów, na wsztstkie każdy może reagować inaczej.jak próbowałam jeszcze persen, też pomagał ale po nim niekiedy czułam się zamulona,a to było troszkę uciążliwe dla normalnego funkcjonowania

Gość upppppppppppppp
szkoda ze te filmiki sa po angielsku nie znam go na tyle zeby zrozumiec te filmiki

Gość a lepiej uspokaja
preparaty na bazie melisy np melisal czy na bazie kozlka np valused czy na bazie waleriany np validol?

Gość małgorz999
a czy po tych wszytskich tabletkach co piszecie nie dopada was sennosc po wzieciu???? mnie usypia nwet melisa i moge ja pic jedynie na wieczor:(:(

Gość a lepiej uspokaja
nie ja nie czuje sie senna bo czesto te leki niestety na mnie nie dzialaja

Gość Glistnik jaskółcze ziele
Glistnik jaskółcze ziele jest ziołem niezmiernie cennym, wykazującym silne, szerokie, a zarazem ciekawe działanie farmakologiczne. Jego działanie jest widoczne i pewne jeśli będzie odpowiednio stosowany. Jaskółcze ziele działa silnie uspokajająco, nasennie, obniża napięcie mięśni gładkich i prążkowanych, zmniejsza ich pobudliwość i hamuje skurcze (widoczne uczucie odprężenia), obniża napięcie mięśni naczyń krwionośnych, powoduje ich rozszerzenie, w tym także wieńcowych, obniża ciśnienie krwi, ułatwia oddychanie, działa przeciwbólowo, przeciwuczuleniowo, znieczulająco, lekko narkotycznie, moczopędnie, przeciwobrzękowo, przeciwwirusowo, przeciwpierwotniakowo, przeciwbakteryjnie, przeciwgrzybiczo, silnie żółciopędnie, żółciotwórczo, przeciwzapalnie, przeciwnowotworowo; reguluje, a zarazem przyśpiesza przemianę materii, reguluje wypróżnienia, odtruwa organizm, wzmaga wydzielanie soku żołądkowego i trzustkowego, reguluje miesiączkowanie, likwiduje zastoje żółci, przez co zapobiega powstawaniu kamieni żółciowych (niektórzy medycy uważają, iż glistnik ułatwia wydalenie drobnych kamieni i złogów żółciowych oraz piasku i kamieni moczowych; ja również to zaobserwowałem), znosi stan przedmiesiączkowy i bolesne krwawienia miesiączkowe, poprawia samopoczucie, znosi bóle jajników. Glistnik wywiera działanie papaweryno- kodeino- i morfinopodobne.

Gość gdzieMM
gdzie mozna dostac to?

Gość Glistnik jaskółcze ziele
zioło - jak każde inne - można dostać w aptece :)

Gość bgfn
a ile kosztuja te tabletki np.. persen, makarena ,nervendraze, stres stop?