Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfgsdf

czy facetom zależy by czasami zrobić coś idealnie?

Polecane posty

Gość dgdfgsdf

Pytanie może dziwne, ale co tam. Czy facetom zależy też, by czasami coś wypadło idealnie? Np. ich pierwszy raz z kimś. Oświadczyny. Ślub. Czy może jest im wszystko obojętne? Pytanie nie jest do fanatyków dziewic, bo oni oczywiście odpowiedzą że ich pierwszy raz musi być bajkowy i wyśniony. Pytam normalnych facetów. Jak to jest? Czy tylko kobietom zależy by np. oświadczyny były takie jakie sobie wymarzyły, czy facetom też? Czy faceci przygotowują się czasami do takich rzeczy, czy im bez róznicy jak, gdzie, kiedy, byle tylko odbębnić?

a chodzi ci o oświadczyny czy w ogóle o cokolwiek? Bo jeżeli to drugie, to tak, znam wielu mężczyzn, którym zależy na tym, żeby idealnie pomalować ścianę czy idealnie zrobić na błysk tego rzęcha, którego kupili sobie, żeby przy nim dłubać.

myślałem że chodzi o idealne w sensie jakichs robót technicznych czy napraw itp... a tu idealne seksy:P adios!!!

Gość dgdfgsdf
Chodzi mi o to by zrobić coś idealnie Z KOBIETĄ. Czy to co dla nas wazne, jest też wazne dla facetów i chcą (czasami) by wyszło naprawdę dobrze? no chyba rozumiecie pytanie dla przykładu : kobieta marzy o jakichś romantycznych, pomysłowych, zaskakujących, pięknych oświadczynach. Facet takie organizuje, ale czy w kazdym przypadku zrobił tak dlatego że wiedzial że kobieta tego chce, czy zrobił tak bo on tez chcial? albo - kobiecie zalezy by przezyli idealny pierwszy raz (nie chodzi mi o tracenie dziewictwa, ale o ICH pierwszy raz) - nie wiem... wyjazd, nocleg w hotelu, swiece, wino, muzyka..... czy facet zgadza się na to tylko dla kobiety, czy jemu też zalezy by bylo idealnie?

Gość sffds