Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Bella

angielski..dla ciekawych

Polecane posty

Gość Anna Bella

proszę o pomoc;) Co to znaczy? tree bend evaporator? parowacz wygięty drewniany?? Myślałam że to chodzi, że ciesz skrapla się tylko z wierzchołków... Nie wiem, czy dobrze myślę..A może parowacz trzy rzędowy? Ale co z tym tree..drewno... Coś mi tu nie pasuje

Gość Anna Bella
kto mi pomoze? albo chociaz wskaze własiwa droge..:)

Gość podaj więcej szczegółów
To chyba chodzi o wyparkę do drzew (produkcja syropu klonowego)

Gość Anna Bella
Nie to jedna z funkcji kilmatyzatora..i jak sie okazało tam btak h..szuakałam w necie.. ma byc three-bend evaporator..czyli co? 3 żebrowy?

nie mam pojecia o co im moze chodzic.....evaporator to odparowywacz, ale co to jest tree-bend to nie mam pojecia ( tree to drzewo, bend to schylac, zginac, naginac) , to nie bedzie zeberkowy na pewno :(

trzeba było przpisac bez błedów :P To jest rodzaj parownika klimatyzatora. Ale po co Ci to ?

Gość Anna Bella
no właśnie:P czyli 3 rzędowy:P no jak to bedzie na francuski - vaporisateur de trois courbures? :)?

Gość DONT UNDERSTAND.
lgnorant's! tu chodzi o rodzaj drzewa, w tym przypadku o aromat, ktory, po wlaczenia klimatyzatora, nadaje swiezy zapach lub nawilza powietrze! l said!

Tu jest ta fraza http://www.made-in-china.com/showroom/asiacomfort/product-detailSLtERIJcVnZl/China-Wall-Split-Type-Air-Conditioner-K-Series-.html czyli ten potrójnie zagięty parownik zwiększa wydajnośc klimy swinkowaa - czy ty w ogóle wiesz co to jest "odparowywacz" ? przykład http://www.docsimon.pl/towar/olynth-aromatherapy-elektryczny-odparowywacz :P Jak już tlumaczyć to fachowo

tak, w moim AC jest to czesc odpowiadajaca za przemienienie czesci wilgosci ze stanu plynnego w gazowy ..... - ale masz racej , ja sie nie znam :( przepraszam, ze wprowadznei w blad i jakiekolwiek problemy wynikajace, z uzycia slowa odparowywacz ...

Gość Elektrokowaaaa
AC to jest prąd zmienny. Wiem, bo mąż mnie nauczył :P