Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś tam niewiedząca

DO KONSULTANTEK ORIFLAME

Polecane posty

JAK CZĘSTO MOŻNA ROBIĆ MIKRODERMABRAZJĘ ZESTAWEM Z ORIFLAME? PO JAKIM CZASIE MOŻNA ZROBIĆ NASTĘPNĄ?

CHODZI MI OCZYWIŚCIE, O SYTUACJĘ W KTÓREJ STOSOWALAM PRZEZ MIESIĄC TEN ZESTAWI KIEDY MOGĘ PONOWNIE TO ZROBIĆ?

Gość upupupup

mikrodermabrazję stosuje się przez 6-8 tygodni. generalnie taką kurację zaleca się robić 2 razy w roku, wiosną i jesienią. ale wystarczy zrobić miesiąc przerwy i możesz stosować ją ponownie, gdyż po takim czasie naskórek jest już odnowiony. odstaw ją min. miesiąc przed planowanym opalaniem.

Gość zawiedziona konsultantka
kochani! ORIFLAME znam od ponad 14-tu lat.to byly wspaniale kosmetyki-kazdy pod kazdym wzgledem.zamawialam je hurtowo,w tajemnicy przed rodzina bo tracilam mnóstwo pieniedzy na nie.od 8 lat mieszkam za granica,"zachcialo"mi sie mojego ORIFLAME,zostalam konsultantka (glownie aby zamawiac dla siebie po nizszej cenie) ,pierwsze zamówienie,znane zapachy,wypróbowane kosmetyki,zmodernizowane opakowania i....duzy zawód :/ alez zmiana w jakosci!!! nic,nastepne zamowienie-ten sam zawód-stracily duzo na swojej jakosci,kremy,balsamy,zaden,doslownie zaden nie przypomina siebie sprzed lat.kazde kolejne zamówienie utwierdzalo mnie w tym;wielka szkoda.ZAUWAZYLYSCIE MOZE TO SAMO?? kolezanka zwrocila mi uwage ze odkad produkowane sa w polsce-wiekszosc-tak wlasnie sie dzieje;prawdopodobnie sklad jest oszukiwany.obnizyli koszty produkcji kosztem jakosci CZY ODCZUWACIE TO SAMO??podobnie z AVON-kiedys byly super,teraz -podobnie made in poland-podupadly