edziulka 0 Napisano Marzec 13, 2008 zacznę tak: cykl mam 28dniowy, ostatni okres miałam 21 lutego, teraz spodziewam się tak około 19. 8 marca kochałam się ze swoim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę nie pękła nam, ale przed stosunkiem zrobiliśmy sobie małą grę wstępną, bawiłam się chłopaka członkiem a pozniej dotykałam swojej pochwy. Nie miał on wytrysku ani podczas gry ani stosunku. Więc raczej nie mogę być w ciąży prawda? teraz przed nie dalekim okresem strasznie boli mnie brzuch, zniknął mi śluz, mam sucho, bolą mnie piersi przy dotykaniu, kręci mi się w głowie.... nie wiem co to może w końcu być? pomóżcie...!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaaaaaa Napisano Marzec 13, 2008 Dziewczyno weź na wstrzymanie, na 100% nie jesteś w ciązy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika.w Napisano Marzec 13, 2008 mialam bardzo podobna sytuacje,balam sie jeszcze bardziej bo mialam powody by sie bac (facet sie spuscil we mnie ) tez mnie bolaly piersi i brzuch ,juz okolo tydzien przed okresem ,okres opoznil sie o 2 dni ale wszystko jest okej ,nie martw sie ,mysle ze bedzie dobrze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MGwiazdka Napisano Marzec 13, 2008 napewno nie jesteś w ciąży! Mnie zawsze przed okresem też bolą piersi i sie źle czuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziulka 0 Napisano Marzec 13, 2008 chyba za bardzo panikuję... ;/ dzięki Wam dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziulka 0 Napisano Marzec 19, 2008 hej, to jeszcze raz ja. problem jak wczesniej, tylko teraz z tym że nie dostałam jeszcze okresu :/ strasznie boli mnie brzuch, piersi i mam potworne zawroty głowy. Nie wiem sama czy może jednak jestem w ciązy czy nie, ale czy takie objawy mogą tez byc spowodowane zapaleniem przydatków? Bo miałam w grudniu, ale nie doleczyłam ich i teraz co miesiąc przed okrsem mnie bolą ale teraz to strasznie.. :( i będe musiała isc go gina. Ale czy przez zapalenie przydatków lub ich przeziębienie można nie dostac okresu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach