Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edziulka

Czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

zacznę tak: cykl mam 28dniowy, ostatni okres miałam 21 lutego, teraz spodziewam się tak około 19. 8 marca kochałam się ze swoim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę nie pękła nam, ale przed stosunkiem zrobiliśmy sobie małą grę wstępną, bawiłam się chłopaka członkiem a pozniej dotykałam swojej pochwy. Nie miał on wytrysku ani podczas gry ani stosunku. Więc raczej nie mogę być w ciąży prawda? teraz przed nie dalekim okresem strasznie boli mnie brzuch, zniknął mi śluz, mam sucho, bolą mnie piersi przy dotykaniu, kręci mi się w głowie.... nie wiem co to może w końcu być? pomóżcie...!!

Gość aniaaaaaaaa
Dziewczyno weź na wstrzymanie, na 100% nie jesteś w ciązy:D

Gość weronika.w
mialam bardzo podobna sytuacje,balam sie jeszcze bardziej bo mialam powody by sie bac (facet sie spuscil we mnie ) tez mnie bolaly piersi i brzuch ,juz okolo tydzien przed okresem ,okres opoznil sie o 2 dni ale wszystko jest okej ,nie martw sie ,mysle ze bedzie dobrze pozdrawiam

Gość MGwiazdka
napewno nie jesteś w ciąży! Mnie zawsze przed okresem też bolą piersi i sie źle czuje :)

hej, to jeszcze raz ja. problem jak wczesniej, tylko teraz z tym że nie dostałam jeszcze okresu :/ strasznie boli mnie brzuch, piersi i mam potworne zawroty głowy. Nie wiem sama czy może jednak jestem w ciązy czy nie, ale czy takie objawy mogą tez byc spowodowane zapaleniem przydatków? Bo miałam w grudniu, ale nie doleczyłam ich i teraz co miesiąc przed okrsem mnie bolą ale teraz to strasznie.. :( i będe musiała isc go gina. Ale czy przez zapalenie przydatków lub ich przeziębienie można nie dostac okresu??