Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why why why niedoświadczona

dlaczego dzień po seksie czuję się taka poobijana boląca zmęczona?

Polecane posty

Gość biczys
tak? omg nie wiedzialam.. to zwiracze od analu popuszczaja na starosc? he he he.. potem to sie dpiero załuje młodzienczych wygłupów:P mnie moja pussy tez nie raz boli na drugi dzien jak sie podcieram papierem, to normalne, moj chłopak ma sporawa pałke i czasem jak mnie zpenetruje odpowiednio to uuu nawet 2 dni mam wspomnienia:D

szczerze, to anal jest taki sobie, bez rewelacji większych, na początku jest średnio fajnie, później coraz bardziej, czekam na punkt kulminacyjny aż będzie zajeebiście. orgazmu się tak jeszcze nie dorobiłam.

Gość a ja tak tylko zapytam
poza tematem w sumie:ile macie lat? i jak bylo po pierwzym razie? bolalo? ja z facetem 3 lata jestem i jakos nie moge zaczac suie kochac, orale, peeting pod kazda postacia ale konkretnego seksu nie bylo jeszcze, bo boje sie ze bedzie bolalo:O

ja 22 on sporo starszy :P i doświadczony. bolało aż się popłakałam, chociaż bardzo długo mnie przed wejściem pieścił. po 15 min doszło do 2. stosunku i baaardzo dobrze mi było.

Gość biczys
ja lubie energicznie, sredniomocno i zdecydowane ruchy ahhh :D:D:D:D:D czasem romantiko, ale tylko po kóotki i dla gry wstepnej, jedyne wyjatki!:)

Gość biczys
cooo? 3 lata bez penetracji penisem? o ja Cie nie moge./ Czy Ty wiesz co tracisz? najgorszym momentem sa dla mnie te 4-5 dni okresu kiedy moj luby nie moze we mnie wejsc. mam 19 a moj chlopak 23, kochac zaczelismy sie po prawie pół roku, mialam wtedy nie pełną osiemnastke, czyli ponad 2 lata razem. Zdecyduj sie w koncu, zaden ból! chyba, ze ma chujogroma;>?

Gość mi też nic takiego nie dolega
ja mam 26 - mój pierwszy raz strasznie mnie bolał-też się popłakałam powiedziałam,że nigdy więcej i że nie będę mieć chyba dzieci:D ale teraz jest naprawdę dobrze:)

Gość biczys
oczywiscie nie wsopomne,ze jestem bicz dla mojego partnera w łózku, a nimfomania i uzaleznienie od sexu to druga sprawa :D nawet teraz mogłabym sie skusic hihihi ;)

e mój facet nie ma olbrzyma :D, jak na moje oko 16cm tylko troszkę gruby, a bolało, jakby na pół mnie przerywano i piekło okrutnie, ale to chwila, szybko zapomnisz :). zresztą, każda jest inna, jedną boli, drugą nie. mnie tak bardzo bolało, a np. w ogóle nie krwawiłam, moja siostra krwawiła, a nic nie czuła. więc to spr. indywidualne.

Gość biczys
mnie pierwsze kilka miesiecy tez bolało, ale bez przesady, da sie zniesc ten ból,wazne by facet był delikatny.

heh no jakos jak sobie pomysle ze moze byc fajnie bez bolu to po co z bolem? ja 20 lat z kawalkiem on 24,5 no i jakos by sie sprobowalo czegos innego. ogolnie wsyscy sie dziwia ;) po 4-5 miesiacach bycia razem to zaczelismy dopiero zabawy:P

Gość biczys
ja na szczescie tez nie krwawiłam, teraz nawet jak krwawie to i tak nie ma straconego dnia, no oprócz penetracji;D

Gość biczys
ja nie moge, zdecyduj sie i napisz jak było, bo az nie moge wytrzymac.To najlepsze co moze byc, podniecenie az Cie wygina, masz wrazenie,ze eksplodujesz, jak wchodzi w ciebie... ojjjj ;)

no juz kilka razy probowal go tam wlozyc, ale jakos bez przekonania nam to szlo ja stwierdzilam ze zaczynam czuc ze leciutko boli i koniec..

Gość biczys
ale nie ebdziesz juz miała bólu, przeciez robi Ci to na pewno palcem, lize Cie i w ogole, na pewno włozył Ci juz ze dwa paluszki, nie masz pwoodów do obaw. Kobito!

jakpalca wklada to spoko jest:) wiec moze i "normalnie" tez by bylo spoko. a jak sie zabezpieczyliscie pierwszy raz?

ja też długo nie mogłam się zdecyfować - nie krwawiłam,ale ból przez moment naprawdę okropny...trzeba to przejść żeby potem było miło...:P

Gość biczys
to nie jest ból, jak na poczatku wkłada to jest takie jakby ucisk, nie wiem, opor ze strony naszej pani hihih, ale to jest wlasnie najprzyjemniejsze uczucie.

mi jak palca wkładał też nic nie bolało ale to nie to samo-może przez grubość...albo zdenerwowanie... a przed pierwszym razem poszłam po tabletki do ginekologa

Gość biczys
to było do poprzedniej wypowiedzi, nie do pierwszego razu.. prezerwatywa najpierw, a potem juz brałam tabletki i do tej pory biore yasmin. Nie mialam obawy bo moj faet jest doswiadczony i mega bosko sie mna zajął;)

Gość biczys
a paluszkiem tez lubie, mmmm.. :) rozmarzajacy temat

tak troche lipa pierwszy raz z gumka...

ale chyba większa "lipa" jak zajdziesz przy pierwszym razie... idz po tabletki

popiszcie tu ciekawe rzeczy potem poczytam:)

Gość biczys
ja wtedy nie mialam mozliwosci kupienia, to było niespodziewane, nieplanowane tak dokladnie;)

Gość mam to samooo
nie martw sie ja tez tak mam...boli mnie zawsze wszystko jak na 2 dzien wsatene rno..seks to samo z moim facetem 3 razy w ciagu nocy..rano boli mnie tez klatka piersiowa rece kregosłup...

Gość mam to samooo
Mnie pierwszy raz nei bolał-polecam w wodzie..inna siła cuiazenia mniej boli cipka jest bardziej rozłorzysta w srodku w wodzie...my zrobilismy to w wannie...krwi nie bylow idac ból mały..potem juz bylo znacznie lepiej:) polecaM:)

Gość mam to samooo
teraz mam juz ionnego seksualnego partnera niz moj 1 facet..i powiem wanm ze tan obencny tak mnie meczy ze wszystko an 2 dzein mnei boli na serio heh

Gość mam to samooo
i tez jest sporo starszy ode mnie ja 22 on 34.

Gość wh ywhy why niedoświadczona
hehe mam to samooo ---------------> zaraz pomyślę, że mamy tego samego faceta :D :P ;). wiekowo identycznie, identyczne objawy dnia następnego, też jestem zawsze wymęczona... 1 raz też przeżyłam w wodzie, no ale właśnie z tym dojrzałym.