Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abbanita

Jak się cholera sprowadza książkę z Niemiec?

Polecane posty

No jak? Jak? Potrzebuję pilnie \"Kurze Geschichte des deutschen Theaters\" (Erika Fischer-Lichte) a każda księgarnia wysyłkowa z Niemiec odpisuje mi, że do Polski nie wysyłają ze względów logistycznych. Grrr... Sprowadzał ktoś kiedyś książkę z Niemiec? Jak się płaci? Przelew? Bo kartu kredytowej nie mam. Niech mi ktosik pomoże!!!!

Gość nie kłam folksdojczko
chcesz ściągnąć mein kampf twojego dziadka

Ja jestem z Poznania, mam tu księgarnie językowa Omnibus, idziesz tam, bierzesz formularz (tytuł autor itd) no i ci wszystko sprowadzą, opłaca im sie bo oni to na raz przywoza raz na tydzien bodajze. Z niemieckimi ksiegarniami daj sobie spokój, sa takie które wysyłają, ale szukałabys metoda prób i błedów. Tyle ze Omnibusy sa w P-ń, Szczecinie, Legnicy, raczej zachód. Aha, i Katowice. Możesz spróbowac zamówic na ich stronie http://www.omnibus.com.pl/www/poznan/ ale nie wiem czy ci prześla Poszukaj w B-B jakiejś dobrej księgarni językowej, takiej w której masz ksiązki w dowolnym języku.

Studiujesz może germanistyke?:) A w bibliotece nie ma? Ja chyba to nawet kiedyś miałam w ręku, wypożyczoną.

Złośliwa, to witam koleżankę po fachu:) Kończę germanistykę. Dziękuję za pomoc, spróbuję właśnie tak:) z biblioteką próbowałam:) Pozdrawiam ciepło!

Ano, jest "w przypadku braku ksiąki w naszym asortymencie zmów/zapytaj o" więc problem z głowy:) No ale będzie Cie to kosztowac:)

Tak przypuszczam:) Ale to już trudno się mówi:) Złośliwa nie wiem jak Ci dziękować! Już wysłałam formularz:) Czy oni rzeczywiście sprowadzają każdą książkę? Jakie miałaś z tym doświadczenia? Dzięki raz jeszcze! Jesteś wielka!

Gość No ja nie mogę...
przecież nie ma granic, wsiadasz w samochód, jedziesz do Reichu i sobie przywozisz. Alles klar ? :P

No, szczególnie jak mieszkasz 500km od granicy, jestes uwiązana studiami, a ksiązka potrzebna na zaraz:p